½rodepeperzaadlijsten verwijderd en heel fijn gesneden
1winterwortelgeschild en in blokjes
1preiin halve ringen
2stengelsbleekselderijin stukjes
3eetlepelsboter
70gramtomatenpuree
6takjesrozemarijnnaaldjes van de steeltjes gerist en fijn gehakt
150mlrode wijn
100mlrunderbouillon
1eetlepelbloem
300grampasta naar keuze
Instructions
Snijd het vlees in blokjes van 3 x 3 cm
Bak de spekjes krokant in een koekenpan (gebruik geen boter)
Stap 4 en 5 kan je eventueel overslaan als je de groente niet wilt aanbakken
Voeg aan de spekjes de wortel, peper, prei, ui en bleekselderij toe
Bak dit voor zo'n 5 minuten en voeg dan de tomatenpuree toe, bak dit nog ongeveer 2 minuten, voeg de sinaasappelrasp, knoflook en rozemarijn toe en bak nog 1 minuutje mee
Doe de spekjes, wortel, peper, prei, ui, knoflook, bleekselderij, sinaasappelrasp en rozemarijn in de slowcooker
Strooi de bloem over het vlees en meng dit met je handen goed door zodat elk stukje vlees een laagje bloem heeft
Smelt de boter in de pan waar je net de spekjes en groente in hebt gebakken
Doe het rundvlees erbij en bak rondom bruin
Doe het rundvlees in de slowcooker
Voeg de wijn en de bouillon toe en zet de slowcooker voor 6-8 uur op low
Kook op het laatste de pasta
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!