Meng de BBQ-saus, chilivlokken en zout in een kleine kom. Masseer hiermee het varkensvlees in. Braad 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Zet de oven na 30 minuten lager op 140 graden
Haal het varkensvlees uit de oven en giet 400 ml kokend water in de braadslede (vlees in de braadslede laten zitten)
Dek de braadslede goed af met folie en zet terug in de oven. Braad 4 uur. Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.
Leg het vlees op een snijplank en trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Verwijder eventueel het vet.
Strooi de tortillachips in een grote ovenschaal. Beleg met de pulled pork. Bestrooi met jalapenos en geraspte kaas. Zet 5 minuten terug in de oven om de kaas te laten smelten.
Serveer met extra BBQ-saus, zure room en garneer met korianderblaadjes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!