1rode peperzaadjes en zaadlijsten verwijderd en heel fijn gesneden
200gramcherrytomatengehalveerd
1grotewinter wortelin plakjes gesneden
120gramCannellini bonengoed afgespoeld en uitgelekt
120gramtuinbonenik had nog tuinbonen uit eigen tuin, maar uit de diepvries kan ook
handgemixte verse kruiden als munt, peterselie en koriander
Instructies
Rooster de korianderzaadjes, venkelzaadjes en komijnzaadjes in een droge koekenpan tot ze beginnen te ploppen.
Kruid het rundvlees en meng met de Arrabbiata pesto. Verhit wat boter in een pan en bak het rundvlees op middelhoog vuur aan alle kanten gelijkmatig bruin. Schep het vlees in de slowcooker
Smelt eventueel nog wat boter in de pan en zet het vuur laag. Bak de uien en knoflook ongeveer 8-10 minuten tot ze gekarameliseerd zijn. Giet het bier erbij en schraap met een houten lepel alle bruine stukjes uit de pan. Doe dit bij het vlees in de slowcooker.
Voeg de aardappelen, wortel, cherrytomaatjes, rode peper, alle bonen, laurierblaadjes, gehakte kruiden, specerijen en gedroogde munt toe. Giet de bouillon erbij, dek af met een deksel en laat 8 uur op low staan.
Strooi aan het eind de rest van de verse kruiden over het gerecht en serveer met brood of rijst.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!