3eetlepelspestoje kan een potje gebruiken of het zelf maken
100gramdoperwtjesik nam bevroren erwtjes en liet deze ontdooien zonder te koken.
100grammaiskorrels
2bakjesmini mozzarellagehalveerd
100gramcherry tomaatjesgehalveerd
50gramolijvengehalveerd
3bosuitjesin dunne ringentjes
100gramgerookte spekjesuitgebakken
100gramfeta kaasin stukjes gesneden
2rode paprika'sin reepjes
1komkommerin blokjes gesneden
100gramrucola
bosjesradijsjesdoor de helft of in kwarten
Instructies
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en giet af en doe er 1 eetlepel olie doorheen. Doe over in een grote kom en laat afkoelen. Af en toe omscheppen zodat de pasta niet plakt.
Schep 1 of 2 eetlepels pesto door de pasta en roer goed door
Doe alle overige ingrediënten in aparte kommen en serveer deze naast de pasta met pesto.
Nu kan iedereen pakken wat hij/zij lekker vindt om zijn of haar eigen pastasalade te maken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!