Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Pindasoep
Totale tijd
30
minuten
min
Gang:
Soep
Keuken:
indonesisch
Opbrengst:
4
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
200
gram
pindakaas
3
tenen
knoflook
geperst
wokolie
300
gram
kippendijen
in stukjes gesneden
400
gram
nasi/bami groente
3
kippenbouillon tabletten
2
eetlepels
ketjap manis
1 ½
liter
water
Instructies
Verhit de olie in de soeppan en bak de kippendij rondom bruin
Voeg de groente toe en bak 2 minuten, voeg de laatste minuut de knoflook toe
Voeg alle overige ingrediënten toe en roer de pindakaas goed door de soep heen
Breng de soep aan de kook en laat ongeveer 15 minuten zachtjes koken
Roer de soep nog een keer goed door en serveer eventueel met kroepoek