Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 2 cm en bestrooi met peper en zout
Strooi bloem over het vlees en meng dit even goed door elkaar zodat elk stukjes vlees een beetje bloem heeft
Smelt de boter in een pan en bak het vlees even rondom bruin aan, het hoeft niet gaar te zijn
Haal het vlees uit de pan en leg dit in de slowcooker, voeg vervolgens in de pan waar je het vlees in hebt gebakken de uien, paprika en champignons toe en bak dit even 4 minuten op middelhoog vuur, voeg de laatste minuut de knoflook toe.
Voeg de groente toe aan de slowcooker
Voeg de kruiden toe en roer alles even goed door en voeg de tomatenpuree en de mosterd toe, roer dit ook goed door
Voeg 100 ml water en het bouillon blokje toe en roer nog een keer goed door
Doe het deksel erop en laat voor 6 tot 8 uur op low staan
Het laatste half uur voeg je de zure room en de augurkjes toe
Wij eten het met aardappelpuree, rijst of met tagliatelle
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!