2racks sparibsBen je geen grote eter hou dan een halve rack per persoon aan.
4tenen knoflookgrof gesneden
stuk gember ter grootte van een duimgeschild en grof gesneden
50gramhoning
50gram sojasaus
20gramrijstazijn
1eetlepelmaizena
Instructies
Snijd elk ribstuk doormidden. Leg de knoflook en gember op de bodem van de slowcooker en leg daarop de ribbetjes, met het bot naar beneden. Sluit het deksel en laat 6 uur op low staan.
Leg de ribbetjes op een bord en dek losjes af met folie om ze warm te houden.
Giet het kookvocht uit de slowcooker in een grote koekenpan. Roer de honing, sojasaus en azijn erdoor. Breng aan de kook op middelhoog vuur. Roer in een kommetje de maïzena los met 1 eetlepel water en giet dit in de pan, roer goed door. Laat het geheel ongeveer 1 minuut zachtjes koken tot de saus is ingedikt.
Voeg de ribbetjes toe aan de saus in de koekenpan en draai ze om tot ze allemaal bedekt zijn met de saus.