1eetlepelgedroogde curry bladerente koop bij de toko
8kippedijen met botzonder vel
100mlkokosmelk
handvolkorianderblaadjefijn gehakt
naanvoor erbij
Instructies
Doe de olie, ui, knoflook, gember, kruiden (behalve de koriander), laurierblaadjes, kaneelstokje, curry bladeren, kardemom peulen, tomaten en kip in de slowcooker en roer even goed door.Ik doe de laurierblaadjes, kaneelstokje en kardemom peulen in een theezeef, dit voorkomt dat je op het laatst moet vissen om ze er weer uit te halen
Zet de slowcooker voor 4 uur op low
Voeg het laatste half uur de kokosmelk toe en roer goed door
Als je geen theezeefje hebt gebruikt begint nu het leuke werkje, je mag de laurierblaadjes, kardemompeulen en het kaneelstokje eruit halen.
Strooi de korianderblaadjes over de curry
Wij eten er graag rijst, boontjes en naan bij
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!