Over mij

Hoi!

Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel komen, dat er een lekker broodje voor bij de borrel komt of dat er een taart bij de koffie is.
Regelmatig zit ons huis dan ook vol met familie, vrienden of collega’s die voorzien worden van een drie- of viergangenmenu. Met de feestdagen staat er ook altijd wel iets speciaals op tafel waar ik het liefst al dagen van te voren mee kan beginnen.

Onze producten komen niet uit de supermarkt, alles wordt gehaald bij de boer en bij de molen. Het enige wat wij in de supermarkt halen is de chocopasta en de koffiemelk, verder wordt alles bij de boeren en de molen hier in de omgeving gehaald.
Daarom koken wij ook altijd met de seizoenen mee en zal je hier in de zomer geen stampotten voorbij zien komen en in de winter zal je geen zomerse gerechten zien. Vind je dit leuk? Blijf dan vooral meelezen (en laat eens een reactie achter, die lees ik allemaal en als ik tijd heb reageer ik zeker terug). Wil je liever stamppot in de zomer en salade in de winter dan denk ik dat dit geen geschikte plek voor je is.

Vragen mag je altijd stellen, stuur mij dan rustig een mailtje op het mailadres info@puur-koken.nl. Ook voor samenwerkingen sta ik altijd open.
Wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? In het kopje contact vind je een contactformulier, stuur mij gerust een berichtje.

Geniet van alle gerechten die voorbij komen en laat mij vooral weten als je de gerechten zelf hebt gemaakt hoe je het vond.

Ook houden wij enorm van reizen. Dus sinds kort vind je ook onze reisverhalen, bucketlisten etc. op deze pagina. Heb je zelf een leuke reis gemaakt en wil je hierover vertellen op Puur koken? Leuk! Ik sta altijd open voor gastbloggers.

(Visited 3.569 times, 3 visits today)