Samenwerken

 


Hi, leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Ik vind het enorm leuk om samen te werken met bedrijven, PR bureaus en webshops. Ik sta dan ook open voor verschillende samenwerkingen. Een aantal mogelijk samenwerkingen heb ik daarom op een rijtje gezet. Heb je zelf een leuk idee? Stuur dan een mail naar info@puur-koken.nl.


Winacties

Wie houdt er niet van winnen en van winacties? Winacties zijn enorm populair en zorgen voor een breed publiek voor het desbetreffende product. Door het grote publiek wat op een winactie afkomt zorgen zij ervoor dat de winactie een groot bereik krijgt. Voor een optimaal bereik deel ik de winactie ook via mijn eigen Social media kanalen.


Product of dienst review

Bedrijven kiezen er voor om een product of dienst door Puur Koken te laten testen om deze vervolgens te reviewen. Bij een review test ik het product of de dienst uitvoerig om er vervolgens een goed artikel over te schrijven. De review zal altijd mijn eerlijke mening zijn.  Aan het artikel besteed ik veel aandacht zodat het perfect is en past bij mijn blog. Ik maak ook zelf foto’s van het product of de dienst, zodat mijn bezoekers een eerlijk beeld krijgen van het product of de dienst.


Advertorial

Wat is een advertorial? Het is niet meer dan een geschreven artikel. Het artikel schrijf ik het liefst zelf, zodat het helemaal past bij de stijl van Puur Koken. Hier stop ik dan ook de nodige tijd en energie is, zodat het resultaat voor beide partijen perfect is. Maar ik sta ook open voor artikelen die al geschreven zijn. Deze zal ik dan nog wel door mijn eigen “sausje” halen. Het zou fijn zijn als er bij het artikel ook foto’s aangeleverd worden via WeTransfer. 


Persreizen

Ik ben beschikbaar voor persreizen, mits deze passen binnen mijn blog. 


Gastbloggers

Heb je een leuk idee, kan je goed schrijven over eten, drinken of reizen? Ik sta altijd open voor gastbloggers. Uiteraard volgt er dan een link naar jouw website.


Interesse?

Ben je na dit gelezen te hebben nog steeds enthousiast om met Puur Koken samen te werken? Leuk! Stuur een mail naar info@puur-koken.nl met je plan. Een mediakit kan op aanvraag verstuurd worden. 

 

Download mediakit-januari2024.

(Visited 1.321 times, 1 visits today)