Puur-Koken.nl
  • Home
  • Over mij
  • Life by day
    • Onderwerpen
      • Persoonlijk
      • Huisdieren
      • Verhuizen
      • Vrouw
      • Reizen
  • Recepten
    • BBQ
    • Bijgerechten
    • Brood
    • Borrelhapjes
    • Dessert
    • Drankjes
    • Hartige taart
    • Herfst
    • Kerst
    • Kip
    • Koekjes
    • Koolhydraatarm
    • Lunch
    • Ovenschotel
    • Pasta en pastasaus
    • Pizza
    • Salade
    • Sauzen
    • Slowcooker
    • Snack
    • Stamppot
    • Soep
    • Vegetarisch
    • Vleesgerechten
    • Vis
    • Winter
    • Voorgerechten
    • Wereldgerechten
  • Samenwerken
  • Contact
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
  • Menu
Puur-Koken.nl
  • Home
  • Over mij
  • Life by day
    • Onderwerpen
      • Persoonlijk
      • Huisdieren
      • Verhuizen
      • Vrouw
      • Reizen
  • Recepten
    • BBQ
    • Bijgerechten
    • Brood
    • Borrelhapjes
    • Dessert
    • Drankjes
    • Hartige taart
    • Herfst
    • Kerst
    • Kip
    • Koekjes
    • Koolhydraatarm
    • Lunch
    • Ovenschotel
    • Pasta en pastasaus
    • Pizza
    • Salade
    • Sauzen
    • Slowcooker
    • Snack
    • Stamppot
    • Soep
    • Vegetarisch
    • Vleesgerechten
    • Vis
    • Winter
    • Voorgerechten
    • Wereldgerechten
  • Samenwerken
  • Contact
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
  • Menu

Recept dashboard

Login

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken

(Visited 10 times, 1 visits today)
Close
  • Home
  • Over mij
  • Life by day
    • Onderwerpen
      • Persoonlijk
      • Huisdieren
      • Verhuizen
      • Vrouw
      • Reizen
  • Recepten
    • BBQ
    • Bijgerechten
    • Brood
    • Borrelhapjes
    • Dessert
    • Drankjes
    • Hartige taart
    • Herfst
    • Kerst
    • Kip
    • Koekjes
    • Koolhydraatarm
    • Lunch
    • Ovenschotel
    • Pasta en pastasaus
    • Pizza
    • Salade
    • Sauzen
    • Slowcooker
    • Snack
    • Stamppot
    • Soep
    • Vegetarisch
    • Vleesgerechten
    • Vis
    • Winter
    • Voorgerechten
    • Wereldgerechten
  • Samenwerken
  • Contact
  • Home
  • Over mij
  • Life by day
    • Onderwerpen
      • Persoonlijk
      • Huisdieren
      • Verhuizen
      • Vrouw
      • Reizen
  • Recepten
    • BBQ
    • Bijgerechten
    • Brood
    • Borrelhapjes
    • Dessert
    • Drankjes
    • Hartige taart
    • Herfst
    • Kerst
    • Kip
    • Koekjes
    • Koolhydraatarm
    • Lunch
    • Ovenschotel
    • Pasta en pastasaus
    • Pizza
    • Salade
    • Sauzen
    • Slowcooker
    • Snack
    • Stamppot
    • Soep
    • Vegetarisch
    • Vleesgerechten
    • Vis
    • Winter
    • Voorgerechten
    • Wereldgerechten
  • Samenwerken
  • Contact
Over mij

favicon puur-koken.nlHoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes… Lees meer…

Recent van Blog
  • Op zoek naar mijn droomkeuken: van kookchaos naar dagelijks geluk 14 oktober 2025
  • Kerststol 14 oktober 2025
  • Bavette van de kamado met groene chimichurri 12 oktober 2025
  • Kerstkalkoen 11 oktober 2025
  • Zelf loempia’s maken 9 oktober 2025
  • pompoengalette met gekarameliseerde ui en feta 6 oktober 2025
  • Zoete aardappel-wortelsoep uit de slowcooker 5 oktober 2025
  • Hangop met cranberrysaus 4 oktober 2025
  • Kip-broccoli ovenschotel 3 oktober 2025
  • Boerenkaassoep met gegratineerde kaas 2 oktober 2025
Recente reacties
  • Jessica on Indiase butter chicken uit de slowcookerErg lekker! Doe het zelf zonder de garam masala kruiden omdat ik de kardemom te overheersend vindt. Gebruik ook tomatenpuree
  • Emma on Goulashsoep uit de slowcookerSuper lekker!
  • Puur Koken on Slowcooker Overnight Oats met Rozijnen en NotenDat is vervelend, ik zou de volgende keer een beetje meer melk gebruiken.
  • Lilian Berben on Slowcooker Overnight Oats met Rozijnen en NotenVandaag uit geprobeerd. Bij mij koekte het helemaal aan. Na 3 uur low ben ik over gegaan op warm houden.
  • Puur Koken on Recept Italiaanse ovenschotelWat fijn dat het gesmaakt heeft. Wij zijn ook gek op dit gerecht.
×

Login

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken

Scroll Up