Gefelicitaart, voor de lekkerste taarten als je zelf niet wilt bakken

Soms heb je even geen zin of tijd om zelf een taart te bakken. Of je krijgt te veel mensen op bezoek waardoor je de hele week in de keuken staat om taart te bakken. Of is het bedrijf waar je werkt erg groot en heb je geen zin om voor 50 collega’s of meer taart te bakken.

gefeliciTAART heeft de oplossing. Door heel Nederland bezorgen zij taarten. Of dit nu voor een verjaardag is of voor de allerliefste een geboortetaartje, ook een taart met foto is geen probleem. Er is tenslotte altijd wat te vieren en de banketbakkers van gefeliciTAART helpen graag mee om voor jouw reden om taart te eten en echt feestje te maken.

Thema taarten

Wil je een speciale taart voor Sinterklaas, kerst, moederdag, vaderdag, Halloween het kan allemaal! Op dit moment zijn de banketbakkers van gefeliciTAART alweer druk bezig om leuke Sinterklaas taarten te bedenken

Verschillende kindertaarten

Is je kleintje jarig en wil je een echt leuke en lekkere taart? gefeliciTAART heeft heel veel leuke kindertaarten. Wil je een taart taart met foto of een mooi 3D-taart of een grote Amerikaanse taart? De banketbakkers van gefeliciTAART helpen je graag.

Je kan kiezen uit de standaard taarten die zij op de website hebben staan, maar wil je liever een gluten vrije taart, of een taart met poppetjes van marsepein? Geef je wensen aan en de banketbakkers gaan voor je aan de slag(room).

Beschuit met blauwe of roze muisjes of…

Heb je geen zin om eindeloos beschuit met muisjes te smeren? Bij gefeliciTAART kan je ook kiezen voor een geboortetaartje. Zo hoef je als kersverse ouders niet steeds de rol met beschuit te pakken om voor de 20e keer beschuit met muisjes te smeren.

De keuze is reuze. Wil je een eenvoudige blauw of roze taart? Geen probleem. Wil je een grappige met een ooievaar die in de slagroom geland lijkt te zijn? Ook dat is geen probleem. Wil je liever een vlaai, gefeliciTAART heeft ook twee heerlijke geboortevlaaien. Zo is er voor elk wat wils.

 

Hoor wie klopt daar kinderen…

 

Dit jaar zal 5 december op een hele andere manier gevierd worden. Geen huiskamer vol mensen en verwachtingsvolle snoetjes voor de ramen. Oke die verwachtingsvolle snoetjes zullen er zeer waarschijnlijk wel zijn, maar de opa’s en oma’s zullen deze snoetjes waarschijnlijk niet zien dit jaar.
Erg jammer. Maar om het toch nog een beetje gezellig te maken heeft gefeliciTAART ook hele leuke sint taarten. Maar niet alleen hebben ze taarten, maar ook overheerlijke chocolade letters in alle letters van het alfabet. Of ga je voor de sint brownies, cupcakes of de marsepein?

Niet alleen taart

Bij gefeliciTAART kun je naast taarten ook nog een tal van andere lekkernijen kopen.

Met oud en nieuw koop je er lekkere oliebollen, wil je deze gewoon of liever gedipt in de chocolade? Of hou je meer van appelbeignets? Of misschien wel van allebei?

Wil je een originele kerstkaart versturen? Bij gefeliciTAART kan je een choco telegram versturen. Wens iemand een fijne kerst in chocoladeletters, wie wordt daar nou niet blij van?

Wil je iets leuks doen met je kindje in de schoolvakanties? Je kan ook ‘knutzelf’ taarten bestellen. Je krijgt dan alles thuis gestuurd wat je nodig hebt om een heerlijke taart te maken. Denk bijvoorbeeld aan het biscuit, de jam, de slagroom en strooisels om je taart tot een waar kunstwerk om te toveren. Je kan kan kiezen uit een vierkante of ronde slagroomtaart, een vlaai, een chocotaart, je kan alleen de kapsels bestellen of een box om zelf bonbons te maken.
Leuk om te doen wanneer het buiten slecht weer is, je kindje zich verveeld en jij ook niet meer weet wat jullie kunnen doen. Ga lekker samen bakken en smullen van jullie zelfgemaakte taart.

Bron: gefeliciTAART.nl

Ben je zelf al goed in taarten bakken maar ben je niet zo goed in het boetseren van de marsepein figuurtjes? Geen probleem bij gefeliciTAART bestel je een kant en klaar geboetseerd figuurtje. Wil je pronken met je zelfgemaakte taart bestel dan een marsepein figuurtje via gefeliciTAART en je taart zal het pronkstuk van de dag worden Enne dat je het figuurtje kant en klaar hebt gekocht, dat houden we lekker onder ons.

De voordelen op een rijtje

Wat zijn nu de voordelen om bij gefeliciTAART een taart of iets anders lekkers te bestellen?

 • Gekwalificeerde banketbakkers die weten wat ze doen
 • Bezorgd in heel Nederland
 • Fijne klantenservice die graag met je meedenkt
 • Voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis
 • Gekoeld bezorgd
 • Persoonlijke afbeelding op je taart mogelijk
 • Sinds 1995 de nummer 1 van Nederland

Hoe bestel je een taart?

Dat gaat in 4 eenvoudige stappen:

 1. Kies de taart die je graag wilt
 2. Voeg een foto, logo en/of tekst toe
 3. Kies een datum
 4. Rrrrrrrazend snelle bezorging
Bron: gefeliciTAART.nl

Zijn jullie ook zo gek op taart? Het is dat je me aan het eind van het jaar kan rollen, maar anders zou ik echt elke dag taart eten. Ik ben er echt gek op en het maakt mij ook niet veel uit welke taart je me voorschotelt. Maar mijn favoriet is toch wel de echte Bossche bol en de hazelnoot schuimtaart.

Dit artikel is geschrevgen in een affiliate samenwerking met gefelicitaart.nl. In het artikel zitten affiliate links, als jullie via die link een taart of iets anders bestellen bij gefelicitaart.nl krijg ik een kleine vergoeding.
(Visited 28 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 comments