Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden?

Wie is er niet groot mee geworden? Een bekende slogan van een bekend pindakaas merk, wie kent hem niet? Een jongetje op schaatsen met een dikke boterham met pindakaas in zijn knuistjes geklemd.

Wie is er nu niet gek op pindakaas? Tegenwoordig heb je zoveel soorten pindakaas en maken ook steeds meer mensen zelf hun eigen pindakaas.
Wil je met stukjes noot, of liever zonder, met suiker, zonder suiker, met zout, zonder zout enz. het kan tegenwoordig allemaal.

Maar wisten jullie dat je ook heel veel verschillende smaakjes pindakaas hebt? Bij DePindakaaswinkel.nl kan je uit heel veel lekkere combinaties kiezen. Zo heb je de gewone naturel pindakaas, Kokos zeezout pindakaas, Witte chocolade pindakaas, Sport pindakaas met extra veel eiwitten, Koffie zeezout pindakaas, of voor een lekkere pindasoep Knoflook gebakken ui pindakaas.

De PINDAKAASWINKEL

Bij De Pindakaaswinkel staat pindakaas op het voetstuk dat het verdient. De basis van de pindakaas van Depindakaaswinkel.nl bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Palmolie komt er niet in. Er is geen extra suiker of zout toegevoegd aan de pindakaas. Dit maakt het een super gezonde snack en een goede vleesvervanger. Met de tien verschillende smaken kan men blijven variëren. En wat veruit het belangrijkste is: de pindakaas van Depindakaaswinkel.nl is gewoon de lekkerste van Nederland.

Naast het huidige assortiment heeft De Pindakaaswinkel altijd een tijdelijke elfde smaak om uit te proberen. Tot slot verkoopt Depindakaaswinkel.nl mini- en XL-potten pindakaas en verschillende merchandise producten. Anno 2020 heeft De Pindakaaswinkel 9 fysieke winkels in Nederland en 1 in België. Ook beschikt De Pindakaaswinkel over 800 verkooppunten, zoals delicatessenzaken en bakkerijen.

Keuzestress

De keuze is reuze, maar wat is nou echt lekker? Smaken verschillen en wat jij lekker vindt hoef ik niet lekker te vinden en andersom. Ook dat probleem weet De Pindakaaswinkel te omzeilen. Je kan een proefpakket kopen met zes populairste smaken  of een proefpakket tien mini’s.

Zo krijg je 6 of 10 potjes pindakaas en kan je ze allemaal proberen. En degene die je het lekkerste vindt kan je dan voortaan in een XXL pot Pindabaas bestellen.

Ook dat bestellen gaat reuze makkelijk.
Je kiest je favo pindakaas en legt deze in je virtuele winkelmandje, daarna kan je kiezen of je verder wilt winkelen of dat je je pot pindakaas wilt afrekenen. Vanaf €35,- betaal je geen verzendkosten en bestel je voor 14.00 uur dan heb je de pindakaas de volgende dag al in huis. Vind je de smaak toch niet lekker? Dan krijg je van de Pindakaaswinkel je geld weer terug.

Niet alleen op de boterham

Wisten jullie dat je pindakaas niet alleen op je boterham hoeft te smeren, maar dat je er ook tal van andere lekkere gerechten mee kan maken?
Ik zal binnenkort een aantal lekkere pindakaas recepten met jullie delen, maar een greep uit de recepten die ik graag met pindakaas maak zijn:

  • Indonesische pindasoep
  • Surinaamse pindasoep
  • Pindasaus
  • Gezonde vetbommetjes voor tussendoor
  • Gezonde snacks
  • Pindakaas ijs

Er valt zoveel te variëren met pindakaas. En omdat ze bij DePindakaaswinkel.nl zoveel keus hebben, is er ook altijd wel een lekkere pindakaas om te gebruiken in jouw favoriete gerecht.

Zo kan je van de Belgische Karamel chocolade pindakaas of Karamel zeezout pindakaas heerlijke gezonde snacks voor tussendoor maken, maar ook ijs gemaakt van deze soorten is erg lekker. Wil je je gasten echt eens verrassen, maak dan eens pindakaas ijs met Dadel kaneel pindakaas, je zult gasten omver blazen. Heerlijk met zelfgemaakte kletskoppen of een stukje appeltaart.

Van de pindakaas met chilipeper citroengras pindakaas of de pindakaas met Knoflook gebakken ui pindakaas maak ik graag pindasoep of Pindasaus.

Je ziet je kan met pindakaas van alles maken. Maar natuurlijk is het ook gewoon lekker om dik op je boterham te smeren.

Houden jullie ook van pindakaas? Smeren jullie het alleen op brood of maken jullie ook andere gerechten met pindakaas?

Dit betreft een affiliatie samenwerking met De Pindakaaswinkel.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments