Christmas

It’s beginning to look a lot like Christmas

♫ It’s beginning to look a lot like Christmas, every where you go ♫

Christmas

Jaaaaaa, het is weer die tijd van het jaar CHRISTMAS!!! Je mag mij met recht een kerstgekkin noemen, het liefst begin ik in september al met het opzetten van de kerstboom en het versieren van het huis, “gelukkig” heb ik een man die dan nog helder kan nadenken en vindt dat na het Sinterklaas vroeg genoeg is.
Maar dit jaar heb ik hem zover gekregen dat wij dit weekend al de kerstboom gaan opzetten en het huis versieren…YES!!!!Alleen sinds wij in ons nieuwe huis wonen ben ik een beetje bang dat onze grote kerstboom niet meer gaat passen…oh no. Gelukkig is dit van tijdelijke aard want we hebben besloten om 20m2 te gaan aanbouwen, hier moeten alleen nog wel even flink voor sparen, dus de komende jaren zal onze grote kerstboom waarschijnlijk niet in de woonkamer staan, maar we hebben aan onze logeerkamer een heel mooi balkon waar we eigenlijk niks mee doen. Daar gaan we de grote kerstboom uit de woonkamer neerzetten en voor de woonkamer gaan we een wat kleinere kopen, maar er komt zeker wel een kerstboom anders is het geen kerst. Ook gaan we aan de reling van het balkon leuke lichtjes hangen en ook aan de onderkant van het dak komen lichtjes.

Kerstkaarten

Fotofabriek

Wat ik ook nooit oversla is het versturen van kerstkaarten. Leuk als mensen een kaartje terug sturen (die krijgen dan een prominent plekje in huis), maar het leukste vind ik het om mensen te verrassen met een kerstkaartje. Vroeger kocht ik altijd standaard kerstkaarten, maar sinds ik Fotofabriek heb ontdekt maak ik heel graag zelf kaarten.

Onze honden zijn dan altijd de pineut want ik wil hen op de foto hebben. Ze krijgen dan iets geks op hun kop en een bril op en moeten dan zo lief mogelijk zitten….drama!! Maar met koekjes en heel veel geduld lukt het ieder jaar weer om een grappige foto van hen te maken. Ik heb nu leuke fotoachtergronden besteld zodat ik volgend jaar een leuke achtergrond kan gebruiken en je geen lelijke verwarming of tafel op de achtergrond ziet.

Eenvoudig te maken

Fotofabriek

Het is bij Fotofabriek heel eenvoudig om zelf je kerstkaarten te maken. Je kan kiezen uit de standaard kaarten, de standaard kaarten kan je in de meeste gevallen nog wel aanpassen met een leuke foto. Maar je kan ook helemaal los gaan en zelf van begin tot eind je eigen kerstkaart ontwerpen.
Op dat gebied ben ik niet zo creatief en dus koos ik voor een standaard ontwerp waar ik zelf foto’s in kon plaatsen.

De kaarten van Fotofabriek zien er altijd mooi uit en zijn van super goede kwaliteit, scherpe foto’s en leuke ontwerpen.

Stap voor stap

Christmas

Hoe maak je nou dit fantastische kerstkaarten?

Stap 1: Op de homepage ga je naar kaarten
Stap 2: Kies voor kerstkaarten
Stap 3: Kies je formaat
Stap 4: Klik op kaart maken
Stap 5: Kies voor een blanco project (van begin tot eind je eigen kaart ontwerpen) of kies voor ontwerpen bekijken
Stap 6: Nu kan je beginnen met of je eigen kerstkaart te maken of te kiezen uit leuke ontwerpen en die aan te passen
Stap 7: Klik vervolgens op bestellen en vul je gegevens in
Stap 8: Betalen en klaar zijn je kerstkaarten

Fotoboeken

Heb je heel veel leuke foto’s gemaakt met de kerst en vind je het zonde als deze foto’s ooit zouden verdwijnen. Kies er dan voor om een leuk fotoboek te maken. Op deze manier zijn je foto’s veilig en worden ze nooit verwijderd.

Wij laten altijd van onze reizen fotoboeken maken bij Fotofabriek, dit is voor ons een stukje plezier wat bij het reizen hoort. Ook ons trouwalbum hebben wij laten maken bij Fotofabriek. Regelmatig worden de boeken er weer eens bijgepakt en gaan we weer even terug in de tijd. Leuke gesprekken volgen en er komen ook altijd weer ideeën voor nieuwe reizen. We willen nog zoveel zien van de wereld dat we 120 jaar oud moeten worden willen we dit kunnen realiseren, lol. We hopen dus maar dat we gezond oud mogen worden en we nog heel lang kunnen en mogen reizen.

Dit betreft een samenwerking met Fotofabriek.nl

(Visited 8 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *