Mooie herinneringen moet je voor altijd bewaren

Mooie herinneringen bewaar je in je hart, of via een mooi fotoalbum of fotodruk.

 

Mooie herinneringen bewaar je in je hart.

We zijn weer terug van een heerlijke vakantie op ons mooie Dushi Curacao. We hebben net als vorig jaar weer van iedere minuut genoten en gaan in de toekomst zeker weer terug. Maar nu willen we eerst de rest van onze bucketlist afwerken.

Mooie herinneringen

We hebben ook ontzettend veel foto’s gemaakt. Om deze foto’s niet te laten verstoffen of op de camera te laten staan met het risico dat ze vroeg of laat een keer (per ongeluk) gewist worden, heb ik 5 van de mooiste foto’s laten vergroten en 1 foto op canvas laten afdrukken bij Fotoalbum.nl.

Ik wilde eigenlijk een mooi fotoalbum maken, maar ik kon maar niet kiezen welke van de honderden foto’s die we gemaakt hebben, ik graag in het album wilde. Een hele ochtend heb ik zitten puzzelen, foto’s erbij, foto’s eraf om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat dit niet ging werken. Te veel foto’s te veel keus. Daarom samen met mijn man 6 van de mooiste foto’s geselecteerd en deze besteld als vergroting op canvas.

Ik kan niet wachten tot de foto’s binnen zijn. We hebben in onze woonkamer een lange wand die we gebruiken voor foto’s en andere prulletjes van onze reizen. Tot nu toe hangen er nog maar 2 foto’s van onze vorige reis naar Curacao en een kentekenplaat uit Curacao. Dus tijd om deze muur lekker te vullen met prachtige herinneringen.
Een blog over onze vakantie zal snel volgen.

De juiste plek voor je mooiste herinneringen

Mocht je op zoek zijn naar een bedrijf waar je op een gemakkelijke manier je herinneringen op papier, canvas, hout, in een album etc. kan laten afdrukken, kijk dan eens op de website van fotoalbum.nl. Naast deze producten kan je ook nog leuke kaarten laten afdrukken, een agenda of kalender laten maken en nog veel meer leuke dingen doen met je foto’s.

Een fotoalbum of ander fotoproduct maken is super easy. Je kan het programma zelf foto’s laten selecteren om je album te vullen, maar je kan ook handmatig foto’s uploaden en in je album, uitvergroting, kalender etc. plaatsen. Het is altijd even een werkje, maar hoe leuk is het om bij het zien van de foto’s weer even terug te gaan naar het moment waarop de foto werd gemaakt? Weer even terug naar het vakantie gevoel van dat moment.

Nadat je het moeilijkste gedeelte hebt gehad om de leukste foto’s te selecteren en je album of ander foto producten te maken, komt het makkelijkste gedeelte, het bestellen. Je vult je postcode in en het systeem doet de rest. Daarna kan je via Ideal betalen en dan is het wachten tot de postbode op de stoep staat met je mooiste herinneringen.

Toch ook een fotoalbum maken

Binnenkort ga ik toch nog even met mijn man zitten om een fotoalbum in elkaar te zetten. Hij is wat makkelijker met kiezen dan dat ik dat ben (die wel, die niet, die absoluut niet, die absoluut wel), wellicht dat we dan alsnog een heel mooi album vol mooie herinneringen kunnen samenstellen.

Vorig jaar heb ik losse afdrukken besteld en deze handmatig ingeplakt, maar man oh man wat was dit een werkje zeg. Eerst alle foto’s uitzoeken, daarna op volgorde leggen, te veel foto’s nog een keer selecteren. Waarom plakt dit niet? Oeps op z’n kop, voorzichtig anders trek je het papier kapot. Heel erg leuk om die herinneringen weer door je handen te laten gaan, maar het inplakken is mij te veel werk haha. Er ligt nu nog steeds een stapel foto’s te wachten die nog ingeplakt moeten worden, we zouden dit van de winter doen op een druilerige dag…niet dus. Er komt vast nog wel een moment waarop we even tijd maken om ook deze foto’s in te plakken en het album compleet te maken, maar de manier van fotoalbum.nl is toch een stukje makkelijker.

Dit artikel is in samenwerking met fotoalbum.nl

(Visited 13 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *