Geen boerderij in de buurt en toch je producten van de boer?

Thuis TOdayIk krijg nog steeds regelmatig mails met de vraag of ik kan opzoeken welke boerderijen er bij diegene in de buurt zit en welke producten er verkocht worden.
Fijn dat jullie aan mij denken en denken dat ik een “boerderij-kenner’ ben, maar dat ben ik niet. De boerderijen in onze omgeving weet ik te vinden, maar als je in Groningen of Middelburg woont heb ik werkelijk geen idee welke boerderijen er bij jou in de buurt zitten. Dit kan je dan ook het beste zelf even op internet opzoeken. Zoek op Google groente van teler en dan je plaatsnaam en je krijgt telers van groente bij jou in de buurt. Hetzelfde geldt voor kaas en vlees.

Hulp is onderweg

Maar ik zal het jullie gemakkelijk maken ;-). thuis.today wilde graag een samenwerking met Puur Koken en na hun site bekeken te hebben wilde ik dat ook met thuis.today.

Wat doen zij?
thuis.today bezorgd door heel Nederland verse producten die rechtstreeks bij de boer vandaan komen. Groente, fruit, vlees alles wat jij nodig hebt voor je dagelijkse of wekelijkse boodschappen.
Ook krijg je gratis elke dag wat eten we advies en 10 euro korting op je eerste bestelling.

Ook produceren zij foodboxen die worden samengesteld in de kookstudio., dus mocht je echt inspiratieloos zijn dan kan een foodbox boordevol verse producten de uitkomst voor je zijn.

Whatsapp

Gratis Whatsapp en 10 euro korting

Door wat we eten we? te whatsappen naar 0653669745 te appen krijg je elke dan omstreeks 19.00 uur een appje met daarin een link met een ‘wat eten we’ suggestie. Bovendien krijg je als je je aanmeld voor dit whatsapp abonnement 10 euro korting op je eerste bestelling.Uiteraard zijn de whatsappjes ook heel eenvoudig te stoppen. Stuur dan naar bovengenoemd nummer ‘stop wat eten we’ en de aapjes zullen stoppen.
De appjes zijn overigens gratis. Dus worstel je elke avond weer met de vraag ‘ wat eten we’ ? Abonneer je dan!

Ik geef je alvast een tip om te eten met de kerst…gourmet. Je krijgt nu 15% Korting op gourmetschalen tijdens december feestmaand.

Dit betreft een samenwerking met thuis.today. Het bericht bevat affiliate links, door op deze link te klikken en producten te bestellen krijg ik een kleine vergoeding. Het kost jou niks extra’s. 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *