Deze aardappeltjes zijn een feestje op je bord en super eenvoudig te maken. Ook kan je ze al van te voren klaarmaken zodat ze alleen nog even de oven in hoeven. Ik maakte ze ‘s morgens klaar en ‘s avonds hoefde ze alleen nog maar even de oven in.
Wat heb je nodig en hoe maakt je het?
Hazzelback aardappeltjes met bacon en old Amsterdam
Opbrengst: 4 personen
Materials
- 4 grote vastkokende aardappels
- scheutje olijfolie
- 3 plakken old Amsterdam
- 4 plakjes bacon
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Boen de aardappelen goed schoon onder de kraan
- Snijd de aardappelen over breedte in met een scherp mesje, maar zorg dat je de aardappel niet helemaal doorsnijdt
- Vul de openingen om en om met een beetje bacon en kaas
- Besprenkel met wat olijfolie en leg ze op een bakplaat
- Bak de aardappelen 40 minuten in de oven
(Visited 182 times, 1 visits today)