Thuysvers

Koolhydraatarm eten met Thuysvers

Vroeger was ik een slanke den, maar vanaf mijn 16e ongeveer begon ik flink uit te dijen, niet dat ik meer at of minder sportte maar ik kreeg vrouwelijke vormen en dat buikje ging er steeds minder makkelijk vanaf, al bleef ik slank. Maar dit veranderde na mijn 23e, dat buikje ging ineens echt niet meer weg en ik moest op mijn eten gaan letten en meer gaan sporten om slank te blijven.
In 2021 kreeg ik corona en hield ik postcovid daar aan over (bedankt China), en daarmee was dus ook het dagelijkse loopje naar de sportschool verleden tijd. Ik heb het geprobeerd hoor, maar zelfs naar de sportschool toegaan was al een sport op zich, dus nee dat sporten kwam echt aan de zijlijn te staan. En dat buikje begon een buik te worden en intussen is het een matras geworden, over de rest van mijn lichaam nog maar te zwijgen.
Inmiddels sport ik weer 2x in de week onder begeleiding van een fysiotherapeut en ga ik ook zelf daarbij weer 1x in de week zelfstandig sporten in de sportschool.

Maar er moet meer gebeuren, met alleen sporten ga ik er niet komen. Het eetpatroon moet ook om. Helemaal koolhydraatarm of keto wil ik niet, maar ik wil wel het aantal koolhydraten flink gaan beperken. En zo kwam Thuysvers op mijn pad.

Thuysvers
Bron: Thuysvers.nl

Wie of wat is Thuysvers?

Bij Thuysvers kan je heel eenvoudig koolhydraatarme maaltijden bestellen.

Hoe werkt dat?
– Kies op de website van Thuysvers het soort en het aantal maaltijden dat je wilt
– Heb je een allergie? Of volg je een dieet? Geef dit dan aan met behulp van de filters
– Bestellen kan tot donderdagavond 22.00 uur, de maaltijden heb je dan de week daarop in huis
– Op vrijdag komt er altijd een gloednieuw menu online
– Heb je je favoriete maaltijden met een bestelbedrag van minimaal 35 euro in je mandje zitten? Mooi dan kunnen we door naar
de volgende stap
– Je kan eventueel nog wat extraatjes als soep, toetjes en fruit toevoegen
– Thuysvers maakt gebruik van stapelkorting, hoe meer je besteld hoe meer korting en vanaf 70 euro komen ze het ook nog eens
gratis bij je thuis bezorgen.
– In de volgende stap vul je je gegevens in
– Kies je bezorgdag en tijdsvak
– In stap 5 geef je je betaalgegevens op
– Heb je alles correct ingevuld dan kan je de bestelling daadwerkelijk plaatsen
– Zodra je betaling binnen is ontvang je een bevestiging in je mail

Nou simpel toch? Op deze manier heb je gezonde maaltijden aan huis met Thuysvers en hoef jij niet langer na te denken over wat je zult eten die dag. De maaltijden zijn ook erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie of naar je werk.
Je warmt de maaltijden eenvoudig op in de oven of magnetron, maar je kan ze zelfs opwarmen in de airfryer of in een pan met heet water. Geen enkele reden dus om deze maaltijden niet aan te schaffen.

En ben je net al mij ook zo gek op korting? Bestel lekker veel maaltijden, je kan ze allemaal invriezen. Je moet er dan alleen wel rekening mee houden dat je de dubbele opwarmtijd neemt als je ze wilt eten.

Thuysvers
Bron: thuysvers.nl

Proefbox?

Ben je nog niet volledig overtuigd van de heerlijke maaltijden van Thuysvers? Of ben je wel overtuigd maar weet je niet of dit iets voor jou is? Dan heb je geluk. Thuysvers komt namelijk met een proefbox. Hierin besteld je 5 maaltijden en krijg je 15 euro korting en wordt het ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Zo kan je op een fijne manier kennismaken met Thuysvers. Maar de maaltijden zijn zo lekker dat ik zeker weet dat je weer gaat bestellen.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *