Wie zit er achter Puur Koken?

In het menu ‘over mij’ kunnen jullie een beknopt stukje vinden over mij. Maar via deze blogpost wil ik me graag wat uitgebreider voorstellen.

Persoonlijk:

Naam: Marjolijn
Leeftijd: 38
Woonplaats: Emmerich (Duitsland)
Relatie: Getrouwd met Peter
Huisdieren: Twee honden: Golden Retriever Max van bijna 13 jaar, Pomeriaan Evy van 2 jaar. Drie poezen: Ragdoll Fenna 3 jaar, Ragdoll Zoë 2 1/2 jaar, Ragdoll Guus 2 jaar.
Werk: Naast blogger werk ik 28 uur per week bij de overheid.
Hobbies: Bloggen, koken, bakken, schrijven, klarinet spelen, film kijken, wijntjes drinken met vriendinnen, haken en nog veel meer.

Bloggen

Hoe ben ik begonnen met bloggen: Vroeger was ik al fanatiek met bloggen. Ik gebruikte mijn blog als een soort dagboek waar ik alles opschreef wat ik wilde delen. Deze blog was afgeschermd en alleen bekende hadden toegang tot de blog.
Hoe ben ik gaan foodbloggen: Regelmatig kreeg ik de vraag, hoe maak je dat? Wat is het recept? Kan je mij dat ook leren? Dat ik besloot weer een blog te beginnen zodat iedereen de recepten zou kunnen overnemen. En zo ontstond Puur Koken.

Favoriete eten

Wat maak ik het liefst: Alles waar ik de slowcooker voor kan gebruiken, stoofpotjes, soepen, pastasauzen etc.
Wat eet ik het liefst: Ik ben geen moeilijker eter en eet eigenlijk alles (behalve gekookte witlof). Als ik moet kiezen dan vind het Belgische stoofvlees en de zelfgemaakte pastasaus erg lekker.

En verder nog

Wat zou ik nog graag willen doen: Op gebied van koken en bakken zou ik graag workshops willen gaan geven. Jullie het verschil laten proeven tussen vlees uit de supermarkt en van de boer. Proeven van groente rechtstreeks van de teler. Hoe ik dit wil gaan uitvoeren? Nog geen idee, hier ben ik over aan het brainstormen.
Wat zou ik naast koken nog graag willen doen?: Reizen! Op mijn bucktlist staan nog heel veel reizen die ik heel graag wil maken. O.a. een rondreis door Amerika, Indonesië en Australië
En buiten reizen?: Wij hopen over niet al te lange tijd een woonboerderijtje in Duitsland te kunnen kopen. Zodat we eieren van eigen kipjes hebben, een grote moestuin waarop we heb hele jaar zelf groente verbouwen.
Hoe zie ik de toekomst van Puur Koken?: Voorlopig vind ik het delen van recepten erg leuk. Maar ik hoop in de toekomst als professioneel foodblogger aan de slag te kunnen.
Tenslotte: Wil ik jullie enorm bedanken dat jullie mijn blog (regelmatig) bezoeken. Zonder jullie zou het lang niet zo leuk zijn om te bloggen.

Tenslotte

Hebben jullie een lekker recept die jullie willen delen? Ik sta altijd open voor gastloggers. Of je een ander leuk artikel die binnen het kader van deze blog past? Stuur mij maar een mail en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Wil je naar aanleiding van deze Q&A nog iets vragen? Ook dan mag je mij een mail sturen of laat een reactie achter.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *