Shop till you drop, shoplog met nieuwe keukenspullen

Door al het gebak en gekook waren een aantal dingen in de keuken alleen nog bruikbaar voor de container. En dus werd het tijd om te shoppen! En laat ik nou gek zijn op shoppen, wat door corona niet echt makkelijk gaat. Maar lang leven het online shoppen.

I how?!?

Ik was op zoek naar leuke keukenspullen en kwam uit op de website van Websa. Een woonwinkel waar ze echt hele toffe spullen verkopen. Toen ik ging snuffelen tussen alle keukenspulletjes viel mijn oog direct op Urbangreen I-Grow. De Urbangreen I-Grow is ontworpen om drie soorten kruiden of plantjes te laten groeien. Het is een volautomatisch Hydro kweeksysteem en werkt via een simpelen touch bediening. De Urbangreen I-Grow laat je planten en kruiden groeien zonder dat je daar moeite voor hoef te doen. Ideaal dus voor klunzen zoals mij, die zelf een cactus en vetplantjes nog dood krijgen. Ze krijgen te veel water of te weinig of gewoon helemaal niet…oeps. De Urbengreen I-Grow verdween dus in mijn mandje. Was dit een noodzakelijk aankoop? Nou nee…maar wel leuk.

Vervolgens ging ik naar de serveerschalen, want ook hier konden we wel een paar nieuwe van gebruiken.
Nu in de corona tijd kunnen we geen vrienden of familie uitnodigen, maar als dat straks weer mag, ga ik weer heerlijk koken voor deze lieve mensen en omdat het oog ook wat wil zijn mooie schalen een must have in de keuken.Mijn oog viel op deze leuke Ommo saldeschalen, ze ogen rustig maar zijn toch groot genoeg om een salade in op te dienen.

Weg vieze geurtjes

Ook stoorde ik mijn regelmatig aan nare luchtjes in de keuken (vooral spruitjes). In de woonkamer en slaapkamer hebben wij katalytische brander van Lampe Berger. In de woonkamer met de geur Soleil d’Ylang – Ylang, deze geur ruikt naar de zomer en ik krijg er altijd een enorm blij gevoel van. Vooral in de donkere en koude winterdagen, wanneer de zomer nog heel ver weg lijkt is deze geur echt erg fijn en het tilt je humeur gelijk naar een hoger level.

In de slaapkamer hebben wij de geur Lavender Fields, een heerlijke en lavendel geur waardoor ik altijd heerlijk diep in slaap val. Ik steek de Lampe Berger een half uurtje voor wij gaan slapen aan en als wij gaan slapen dan doe ik hem uit, de geur blijft echt heel lang hangen. Soms wordt ik ‘s morgens wakker en ruik ik nog steeds een vleugje lavendel.

In de keuken wilde ik ook een Lampe Berger maar dan eentje die geurtjes laat verdwijnen. Dus het het olielampje met een neutrale geur gekocht. Het pakket is nog niet binnen dus ik weet niet of het werkt. Maar aangezien alle producten van Lamper Berger erg goed zijn, ga ik er vanuit dat ook deze “geur” de kookluchtjes laat verdwijnen.

Ben je ook op zoek naar leuke keukenspulletjes, of spulletjes voor in huis of in de tuin, kijk dan vooral even op de website van Websa.

Deze blog bevat affiliaties links. Ik krijg dus een klein bedrag als je op de link klikt en iets koopt via de site.
(Visited 7 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments