Wijnen, wijnen, wijnen, wijnen! Wie houdt er niet van?

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent…wijnen, wijnen, wijnen, wijnen.
Ik kan mij kerstborrels en nieuwjaarsrecepties bedenken waarvan ik niet weet hoe ik ben thuis gekomen…oeps. Iets met te veel wijn.

Maar een goed kerstdiner staat of valt met een goed glas wijn.
In September begin ik meestal al te bedenken wat we met de kerst kunnen eten, dit wijzigt dan altijd nog een keer of 10, maar uiteindelijk lukt het mij om een paar dagen voor de kerst het definitieve kerstdiner op papier te hebben. Dan kunnen de boodschappen gedaan worden en ook de wijn kan uitgezocht worden.
Wijn vind ik lekker om te drinken maar welke wijn bij welk gerecht hoort…ik heb geen flauw idee. Dus meestal loop ik met mijn boodschappenbriefje de slijterij binnen en geef aan wat wij gaan eten, welke ingrediënten daar in gaan en laat de slijter zijn werk doen door hier een aantal lekkere wijntjes bij te zoeken.

Maar nu met corona heb ik toch wel veel moeite om straks de overvolle supermarkten en slijterijen in te gaan. Gelukkig biedt Wijnvoordeel.nl uitkomst. Online kan je bij hen wijnen bestellen en hebben ze vaak ook hele leuke kortingsacties. Via deze link is het 6 halen 3 betalen (de kortingscode geeft alleen korting op wijnen op de landingspagina).

Heb je een gerecht in je hoofd en weet je niet welke wijn je daarbij kan schenken? Bel gerust met de klantenservice, zij zullen je graag van advies voorzien.

Voor elk wat wils

Ga je voor een mooie soepele of misschien wel een wat zwaardere Rode wijn voor bij een mooi stuk rundvlees of wild? Of staat er vis op je menu en kies voor je een lekkere Witte wijn?
Wat je ook kiest, rood, wit, roséwijn of een mousserende wijn, een lekkere port voor bij je kaasplankje, bij Wijnvoordeel.nl weet je zeker dat je een lekkere wijn in huis haalt.

Wat zijn de voordelen?

  • Geen wachtrij voor de kassa
  • Geen onnodig bezoekje aan de supermarkt of slijter
  • Boven de € 35,- besteld? Dan betaal je geen verzendkosten
  • Voordeligste prijzen (bijvoorbeeld deze Spaans rood met 60% korting!
  • Is de wijn niet wat je er van had verwacht? Of toch te veel ingekocht? Je mag de wijn gratis retourneren
  • Ruime collectie van de mooiste wijnen
  • Ook een aantal exclusieve wijnen

Hoe werkt het bestellen van de wijn?

Dat werkt heel eenvoudig.

– Via de webshop kies je de wijnen uit die je graag wilt kopen. Deze voeg je toe aan je winkelmandje.
– Vul vervolgens je gegevens in en kies je betaalmethode. Hierna klik je op bestelling afrekenen en zodra de betaling geslaagd is kom je uit op de succespagina.
– Wijnvoordeel.nl gaat vervolgens aan de slag om de wijnen naar je toe te sturen.

Korting, korting, korting

Wijnvoordeel.nl is voordelig met wijn en zij hebben ook op verschillende wijnsoorten verschillende kortingen.
Maar ik ga jullie nog blijer maken want ik mag een kortingscode met jullie delen. Hierdoor krijgen jullie Italiaanse topwijnen al vanaf € 4,49 (v.a. 2 dozen)

Vul bij het afrekenen de code: LILLU2 in en de code wordt direct verwerkt.

Maximaal 1 kortingscode per klant/bestelling per adres. De kortingscode kan alleen ingewisseld worden op de Lillù wijnen. De kortingcode is niet inwisselbaar in combinatie met andere kortingscodes en niet toepasbaar op reeds geplaatste bestellingen.

Zijn jullie ook gek op wijn? En wat is jullie favoriet? Ik kies dan toch voor een lekkere Italiaanse wijn. Die vind ik altijd net iets toegankelijker, maar dit ligt ook helemaal aan het gerecht wat gegeten gaat worden.


Deze blog is een samenwerking met wijnvoordeel.nl. Bij een bestelling ontvang ik een kleine vergoeding 

(Visited 23 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *