Hazzelback aardappeltjes met bacon en old Amsterdam

Deze aardappeltjes zijn een feestje op je bord en super eenvoudig te maken. Ook kan je ze al van te voren klaarmaken zodat ze alleen nog even de oven in hoeven. Ik maakte ze ‘s morgens klaar en ‘s avonds hoefde ze alleen nog maar even de oven in.

Wat heb je nodig en hoe maakt je het?

Hazzelback aardappeltjes met bacon en old Amsterdam

Voorbereidingstijd30 min
Active Time40 min
Gang: Bijgerecht
Yield: 4 personen

Materials

  • 4 grote vastkokende aardappels
  • scheutje olijfolie
  • 3 plakken old Amsterdam
  • 4 plakjes bacon

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Boen de aardappelen goed schoon onder de kraan
  • Snijd de aardappelen over breedte in met een scherp mesje, maar zorg dat je de aardappel niet helemaal doorsnijdt
  • Vul de openingen om en om met een beetje bacon en kaas
  • Besprenkel met wat olijfolie en leg ze op een bakplaat
  • Bak de aardappelen 40 minuten in de oven

Please follow and like us:

About the author

Marjolijn

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View all posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept