Borrelen 2.0

Na al dat (thuis)werken wil je ook wel eens lekker ontspannen. Een lekkere borrel met familie, vrienden of collega’s zit er in deze tijden niet in. Maar op dit moment is het “videoborrelen’ enorm hip.
Familie, vrienden of collega’s loggen met z’n allen in op Meets of Teams, men neemt er wat lekkers te eten en te drinken bij en de borrel is compleet.

Om niet de drukke supermarkt en slijter in te duiken heeft borrelexperience.nl de oplossing gevonden. Je kan borrelpakketten bestellen om je borrel helemaal compleet te maken.

Wat zit er in de pakketten?

Je kan kiezen uit verschillende pakketen, zo is er een
– Bier borrelpakket
– Wijn borrelpakket
– Bier, wijn en fris borrelpakket
– Bier en wijn borrelpakket
– Frisdrank borrelpakket
– Worst pakket
– En extra aanvullingen

Sinterklaas

Wat zit er zoals in de pakketen?
In het bier borrelpakket zit: 2, 3, 6 of 12 flesjes bier, je kan ook kiezen voor speciaalbier. Verder zit er in het pakket een zak oesterzwam chips, Charcuterie worstjes, popcorn en vers gebrande nootjes. In het pakket met 6 of 12 flesjes bier zitten ook meer verschillende hapjes.

In het wijnpakket zit: 1 fles wijn (cava, wit, rood of bubbels), 2 soorten Pecorino kaas, 1 zak Seeweed Tortilla chips, 1 bakje vers gebrande nootjes, Crostini’s met zeezout en zwarte peper, échte Italiaanse pestodip.
Hoe luxer je het pakket neemt hoe luxer en hoe meer de hapjes zullen zijn.

In het bier, wijn en frispakket zit: 1 flesje Affligem blond, 1 flesje Bokbier Vuurgloed van de 7 Deugden, 1 fles Piccolo cava,  1 fles Thijsthee, 6 Olijck Charcuterie worstjes, 1 bakje vers gebrande nootjes van de Cronjé, 1 zak Oesterzwam chips van Gro, 1 zak John Altman Popcorn.

In het bier en wijnpakket zit: 2 flesjes Affligem blond, 1 flesje Viognier Fransac – witte wijn, 6 Olijck Charcuterie worstjes, 1 zak Seaweed Tortilla chips, 1 zak John Altman Popcorn,  1 bakje vers gebrande nootjes van de Cronjé.

In het frispakket zit: 1 fles Cultcha Kombucha, 3 flessen Thijsthee (3 smaken), 6 Olijck Charcuterie worstjes, 1 zak Seaweed Tortilla chips, 1 bakje vers gebrande nootjes van de Cronjé, Crostini’s met zeezout en zwarte peper van De Tweede Jeugd, Échte Italiaanse pestodip,

Als je kiest voor het worstpakket kan je kiezen uit verschillende pakketten, kijk gerust even op de website van borrelexperience voor de verschillende pakketten.

Ook kan je kiezen voor extra aanvullingen op je pakketten. Zo kan je kiezen uit: extra Thijsthee, extra biertjes, extra wijn, een fles water, extra popcorn, extra worst en extra kaas. Zo kan je genieten van complete borrelexperience.

Wat zijn de voordelen?

Over Borrelexperience

Borrel Experience is ontstaan vanuit, jawel je raadt het al, liefde voor borrelen. Bij Borrel Experience vinden ze dat borrelen meer is dan alleen lekker eten en drinken. Borrelen brengt gezelligheid met zich mee. Daarnaast verbindt het mensen en is het een manier van ontspanning.

Zo is het idee van de borrelboxen van Borrel Experience ontstaan. Zij willen ons voorzien van een onbezorgde borrelervaring samen met de 12 aangesloten ondernemers met hun zalige en duurzame hapjes & dranken.

Borrel Experience is opgericht in samenwerking met Hapjes aan Huis en Olijck.

Olijck

Het Olijck team maakt charcuterie en andere heerlijckheden. Alles wat zij maken, doen ze met zoveel mogelijk lokale, en bij voorkeur biologische, producten. Ieder product dat zij maken ontstaat vanuit de gedachte dat het goed moet zijn voor milieu, dier en mens.

Daarnaast voegen ze veel vrolijkheid en af en toe een snufje ondeugendheid toe. Zij geloven dat alles wat voortkomt vanuit vriendschap, vrolijkheid, dapperheid en integriteit goed is.

Zouden de borrelpakketten van borrelexperience iets voor jou of jullie bedrijf kunnen zijn? Wanneer heb jij voor het laatste een gezellige borrelavond gehouden? En wat voor lekkers kwam er toen op tafel?

Dit artikel is een samenwerking met Borrelexperience

(Visited 24 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *