life by day

Life by day

Steeds vaker dacht ik bij bepaalde dingen oh leuk om over te schrijven, maar dit past totaal niet bij Puur Koken, dus liet ik het maar voorbij gaan.
Toen ik via mijn webhost de aanbieding kreeg om nog een domeinnaam te registeren ben ik aan de slag gegaan met het bedenken van een leuke naam, dat is uiteindelijk Life By Day geworden.
Omdat ik (op dit moment) nog geen zin heb om twee websites bij te houden heb ik samen met mijn websitebouwer besloten om de domeinnaam www.lifebyday.nl door te linken naar Puur Koken. Dus kijk niet raar op als je hier via life by day komt en bovenin de adresbalk puur koken ziet staan, dit klopt.

Wat kunnen jullie verwachten van life by day? Alles wat het leven leuk (om minder leuk) maakt, huishoudtips, reizen, vrouwelijke ongemakken, boekrecensies, belangrijke nieuwsberichten, misschien wat beauty gerelateerde berichten, mode etc etc.

Ik wens jullie veel leesplezier op Life By Day!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *