Olymp Tendenz Modern fit van Hemd voor Hem

‘Schat,….wat trek jij eigenlijk aan naar de bruiloft van onze vrienden?’ was onlangs de vraag van mijn lieftallige. Eerlijk? Ik had geen idee.

Mijn lieftallige had daar wel een idee over. Zelf dacht al wel aan een pak, want ja, volgens de uitnodiging was de dresscode Tenue de Ville. En dan word je geacht in pak te komen.

 

Nu heb ik absoluut niets tegen een pak, maar wel tegen het winkelen naar een pak. En als je dan al een pak hebt, dan moeten er nog accessoires bij. Een overhemd, een das, schoenen, sokken…afijn, u kent dat wel. Nu was een pak, passend bij de gelegenheid gauw genoeg gevonden. Maar die accessoires hè. Maar waarom kijk je dan ook niet even op Hemd voor Hem? Vroeg mijn vrouw ten einde raad nadat ik het zoveelste overhemd met een afkeurende blik terug naar het rek verwees. Daar slaag je altijd. En daar heeft ze wel gelijk in.

Nu ben ik iemand die dat soort kleine klusjes altijd tot in het oneindige uit weet te stellen, en tot voor twee weken voor de bruiloft had ik er zelfs niet meer aan gedacht om nog een overhemd uit te zoeken, laat staan daadwerkelijk bestellen.Gelukkig toont mijn lieftallige dan wel daadkracht en zo kwam het dat ze me ’s avonds onder de koffie de tablet onder mijn neus drukte met de site van Hemd voor Hem reeds geopend. Nu hoefde ik alleen nog maar een overhemd uit te zoeken. Eitje…toch?

 

Dat zou het wellicht geweest zijn, ware het niet dat Hemd voor Hem zo ontstellend veel keus heeft! Dus eerst maar eens geselecteerd op kleur. Het moest een licht, effen overhemd zijn. En wel eentje die zowel met als zonder das netjes bij je pak past.

‘Waarom doe je geen witte? Dat past overal bij, en die kun je ook zo nog eens bij een spijkerbroek of een andere nette broek aan’. Nu was wit niet de eerste kleur waar ik aan dacht, want ik vind wit zo…nou ja…wit. Maar mijn betere helft was reeds aan het zoeken op witte hemden en kwam binnen no time met een Olymp Tendenz Modern Fit op de proppen.

 

Een wit overhemd met een donkerblauwe bies aan de knoop zijde, binnenkant kraag en binnenkant manchetten. Dit overhemd sprak me direct aan. Chique, maar wel op een vlotte manier. En als de das af is heb je toch nog iets van kleur omdat, als je het bovenste knoopje los doet, de blauwe bies zichtbaar wordt. Voor de zekerheid toch nog maar even verder gezocht, maar ik (nou ja, mijn vrouw voornamelijk) bleef terugkomen bij de Olymp Tendenz Modern Fit. Een 100% katoenen overhemd en gegarandeerd niet door kinderhandjes in een sweat shop in Bangladesh gemaakt, maar door kleermakers die daar naar behoren voor betaald worden.  De knopen zitten stevig vast, iets wat je bij lang niet alle overhemden ziet, en het draagcomfort laat zich eigenlijk niet in woorden uitdrukken.

Wat een verschrikkelijk fijn overhemd om te dragen. Ook naarmate de avond vorderde, de temperatuur in de feestzaal steeg en ik reeds enige tijd op de dansvloer had doorgebracht bleef het overhemd prettig om te dragen. De kraag knelde niet in mijn nek en hals, en er waren ook geen irritante zweetplekken te zien. De lichaamswarmte word netjes afgevoerd zodat je niet overmatig begint te zweten. Een ander voordeel dat ik u niet onthouden wil, is het gemak waarmee het te strijken is. Wil een normaal katoenen overhemd nog wel eens een crime zijn om te strijken, een Olymp Tendenzoverhemd is na het wassen al nagenoeg kreukvrij. En ook de laatste kreukels zijn met de strijkbout heel gemakkelijk te verwijderen. Kortom, voor iedereen die een chique, sportief en uiterst comfortabel overhemd wil in diverse kleuren kan ik een Olymp Tendenz van Hemd voor Hem van harte aanraden.

Geschreven door: Peter

Dit betreft een samenwerking tussen Hemd voor Hem en Puur Koken. 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *