Patatje stoofvlees

Het is nog geen herfst maar voor een patatje stoofvlees mag je mij ook middenin de zomer wakker maken. Bij de supermarkt en vaak ook bij slagers kan je kant en klaar stoofvlees halen, alleen nog even opwarmen en klaar. Maar persoonlijk vind ik het stoofvlees uit de supermarkt echt niet lekker, die van de slager is vaak wel goed te eten, maar toch blijft het allerleukste om het gewoon zelf te maken.

En voor dit soort gerechten ben ik zo blij met mijn slowcooker, alles erin, ik zet hem op de low stand en zonder omkijken kan het de hele dag rustig pruttelen. Ondertussen heb je dus tijd om andere dingen te doen.

Heb je geen slowcooker? Geen probleem, dit gerecht kan je ook prima in een braadpan met dikke bodem maken, alleen moet er dan iets meer bier in (niet zo erg toch ;-))

De patatjes maak ik ook altijd zelf, niks lekkerder dan zelf gebakken patat met zelfgemaakte mayonaise, dit recept zal ik later een keer met jullie delen.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *