Calvin Klein Boxershorts. Een review.

Of ik via Hemd voor Hem eens Calvin Klein boxershorts wil testen, vroeg mijn lieftallige onlangs.

Proefpersoon

Omdat ik al vaker iets had getest voor Hemd voor Hem zei ik niet direct “Nee”. Normaal gesproken besteed ik nooit zoveel aandacht aan mijn ondergoed. Een boxer van de textielbedrijf die in iedere winkelstraat te vinden is (Zeemanᵀᴹ) doet toch ook wat er van hem verwacht wordt? En voor nog veel minder geld ook! Maar Soit, ik wilde geen spelbreker zijn en besloot mee te werken aan een vergelijkend warenonderzoek. Op voorwaarde dat ik niet mee hoefde te doen aan die afgrijselijke, en voor mij onbegrijpelijke, trend dat de rand van je boxer boven de broekrand uitkomt. Maar dat hoefde gelukkig niet. En dus geschiedde het dat afgelopen week een grote envelop met maar liefst drie Calvin Klein boxershorts in de bus vielen.

Fotomodel met maatje XXL

Mijn lieftallige was al helemaal enthousiast over de verpakking…Op de verpakking staat een persoon met een Deltavormig lichaam voorzien van een sixpack (De buik, bedoel ik, geen blikken Schultenbrau). Nu zie ik er precies andersom uit als de persoon op de verpakking: een peervormig lichaam met een biervat (30 liter, maar toch…) in plaats van een sixpack. Maar goed, mijn lieftallige hoopt nu dat deze boxershorts voor mij een aanmoediging zijn om hetzelfde lichaam te kweken….

Bron: hemdvoorhem.nl

De testfase

Maar hoe zitten die boxers nu? Welnu, ik kan u meedelen dat die fantastisch zitten! De pasvorm is perfect en doordat het katoenen boxers zijn gaan ze niet zweten. Het draagcomfort overtreft mijn verwachtingen en ook nadat ze gewassen zijn blijft de vorm behouden. En dat kun je niet van alle boxershorts zeggen. Ook onder sportkleding en bijvoorbeeld bij hardlopen blijven ze lekker zitten. Ze zakken niet af en de bewegingsvrijheid blijft optimaal. Wat dat betreft zitten ze echt beter dan de exemplaren van de voornoemde textielboer die in iedere winkelstraat wel te vinden is. Een aanrader dus voor iedere man die een actief leven leidt en daarbij niet gehinderd wil worden door ondergoed dat vreemd gaat zitten op plekken waar je dat net niet wilt. Ik ben om en heb inmiddels al meerdere boxershorts van Calvin Klein besteld. Ze zijn, zonder te overdrijven, iedere euro waard.

Bron: hemdvoorhem.nl


Geschreven door: Peter Maurik

Dit betreft een samenwerking tussen Hemd voor Hem en Puur Koken. Het artikel berust op de eerlijke mening van mijn man.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *