Lekker ontspannen met deze gratis proefles Pilates.

December is een drukke maand voor ons allemaal. Cadeautjes moeten geregeld worden, de jaarcijfers moeten naar de belastingdienst, recepten worden bedacht voor de kerst, hapjes voor oud en nieuw en zo zijn er vast nog veel meer dingen waar we druk mee zijn in december.

Hard werken vind ik niet erg, als ik ook maar hard kan ontspannen. Normaal haalde ik mijn ontspanning uit sporten en muziek maken, beide gaat niet nu niet. Oke ik kan natuurlijk buiten sporten, maar hardlopen mag ik niet i.v.m. slechte knieën  en fietsen in de regen vind ik ook wel een dingetje. Wel probeer ik lekker veel te wandelen met de honden en als het droog is gaan we een stuk fietsen. Maar toch mis ik mijn dagelijks sportmomentje.

Bron: pilates24seven

Gelukkig kwam pilates24seven om te hoek kijken en vroeg om een samenwerking. Ondanks dat ik niet bekend ben met Pilates en dat ook niet een categorie is wat ik snel op mijn blog zal plaatsen, besloot ik toch om de samenwerking aan te gaan. Juist in deze moeilijke tijd is het zo belangrijk om lekker te ontspannen.

Wat is pilates24seven? Bij pilates24seven kan je online Pilates lessen volgen. Gewoon lekker thuis voor de buis of via de tablet of telefoon. Je hoeft geen ervaring te hebben want je begint met een laag niveau. Ik heb nog nooit Pilates gedaan en ben gisteren begonnen en ik moet zeggen dat ik er in het begin wel wat sceptisch over was en me afvroeg of dit wel iets voor mij zou zijn. Maar na een half uurtje merkte ik dat ik echt ontspannen was, ik ben na het half uurtje Pilates gaan studeren en ik kon alles makkelijker onthouden en leek door de lesstof heen te vliegen. Dit gaan we er dus zeker inhouden.

bron: pilates24seven

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik mag een gratis proefles Pilates weggeven.
Via deze link kan je je aanmelden voor de gratis proefles. Vervolgens kan je je aanmelden en krijg je een link via e-mail toegestuurd, via deze link kan je naar de gratis proefles. Vind je het leuk? Dan kan je ook kiezen om een onbeperkt abonnement te nemen en pilates24seven heeft nu echt een waanzinnig aanbieding.
Een onbeperkt abonnement koop je nu voor 79 euro of in 4 termijnen van 25 euro. In dit abonnement krijg je:

  • Levenslang toegang t.w.v. 149 euro
  • Onbeperkt support t.w.v. 129 euro
  • Toegang privé community t.w.v 49 euro
  • 25% korting op een Pilatesmat

Veel dus voor weinig geld. En bevalt het niet dan kan je binnen 14 dagen je abonnement opzeggen en krijg je je geld terug.

Dus wil je een sterker en gezonder lichaam? Ben je klaar met de pijn in je rug, nek en schouders? Wil je flexibeler worden? Dan zou ik in ieder geval de proefles proberen en als je het leuk vindt een onbeperkt abonnement nemen.
Ik merkte gisteren na een Pilates les van een 30 minuten al dat de pijn in mijn rug en nek grotendeels was verdwenen. Dus vanmiddag na het werk ga ik zeker weer even een half uurtje een lesje volgen. En nee je hoeft echt niet lenig te zijn, ik ben ook alles behalve lenig en toch gingen de lessen mij goed af.

Bron: pilates24seven

Wat heeft Pilates24seven te bieden?

Pilates is een ideale manier om spieren te versterken op een rustige manier. Hierdoor wordt je houding verbetert en voorkom je meerdere problemen aan je rug, schouders en/of nek.

Met Pilates train je je hele lichaam, je armen, benen, rug, nek, schouders, buik, billen, geen enkele spiergroep wordt overgeslagen bij een goede Pilates les. Je hoeft dus ook niet aan verschillende sporten deel te nemen of uren te zwoegen in de sportschool. Met Pilates pak je je hele lichaam aan.

Met Pilates24seven volg je Pilates lessen vanuit huis, niet eerst je ruiten krabben in de winter of door de regen naar de sportschool en na de training direct lekker thuis onder de douche of een ontspannen bad.

Iedereen kan meedoen met de online Pilates lessen, jong, oud, dik, dun, lening of juist niet, echt iedereen. Of je nu dagelijks in de sportschool of al jaren niet gesport hebt maakt niet uit. Je kan de oefeningen zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Ben je na 10 minuten moe? Geen probleem, je kan dan de volgende dag gewoon verder gaan. En wist je dat je alleen een Pilatesmat nodig hebt en verder geen dure accessoires?

Je wordt niet zomaar aan je lot overgelaten want de juiste houding tijdens de oefeningen is erg belangrijk. Daarom staan er coaches voor je klaar die duidelijke uitleg geven over de oefeningen. Heb je na de les nog vragen? Dan kan je deze stellen in de privé community.

Ga jij je aanmelden voor een proefles? Of ga je voor een onbeperkt abonnement?

Bron: pilates24seven
(Visited 15 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *