Nog 1 nachtje slapen…

Morgen is het eindelijk zover, eindelijk komt mijn lang verwachten SMEG keukenmachine. Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gepland, maar rood is een gewilde kleur en het duurde even voor er weer genoeg op voorraad waren. Maar morgen wordt hij dan eindelijk bezorgd.

Ik kocht deze keukenmachine bij CookingLife.nl. Een erg leuke site met alles wat je maar kunt bedenken op gebied van koken, bakken, tafelen enz. En ook CookingLife.nl doet mee aan Black Friday. Dus ben je nog opzoek naar te gekken spulletjes voor in je keuken of om de kersttafel aan te kleden, klik op onderstaande banner en shop met flinke kortingen.

black friday

Wat ga jij kopen? Wordt het een fantastisch servies waarmee jij de show steelt tijdens het kerstdiner? Of wordt het toch een nieuwe pannenset waar je je heerlijke kerstmaaltijd in bereid. Misschien heb je wel nieuw keukengerei nodig? Wat het ook is, bij Cookinglife zal je zeker slapen, wat je ook zoekt.
Wacht niet af en sla nu je slag met hoge kortingen.

black friday

In dit artikel staan affiliate links. Als je via zo’n link iets koopt krijg ik daar naar klein percentage van. Het kost jou niks extra.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *