Bachdruppels herhalingsrecept voor Evy

Zoals jullie eerder hebben gelezen krijgt ons jongste hondje Evy Bachdruppels en reageerde zij hier ontzettend goed op.
Tijdens onze vakantie op Curacao zaten Evy en onze oudste hond Max in een dierenhotel, wij vonden het niet handig om de verzorgers daar 4x per dag Evy druppeltjes te geven en dus besloten wij om die twee weken te stoppen met de druppels.

Bachdruppels

Mysterie

Toen wij thuis kwamen ging het eigenlijk heel erg goed, tot het moment dat wij weer aan het werk moesten. Bij thuiskomst had Evy weer in huis geplast, wij dachten ach kan een keer gebeuren, maar het gebeurde steeds vaker dat Evy weer in huis begon te plassen.
Gelukkig had ik nog een klein beetje Bachdruppels van Greetje staan en ben ik weer begonnen om die aan haar te geven. Het plassen in huis hield binnen 2 dagen weer op, wij blij en Evy denk ik ook.
Toen het flesje leeg was bestelde ik weer nieuwe druppels bij Greetje en deze waren binnen een paar dagen weer binnen.
Alleen begon Evy met deze bachdruppels weer te plassen in huis, wij stonden voor een raadsel en dus nam ik contact op met Greetje.

Hulp met bachdruppels

Greetje gaf aan dat zij het ook niet begreep en stelde mij een aantal vragen.
Het enige wat wij konden bedenken was dat Evy voor haar plasprobleem geen bachdruppels meer nodig heeft en dat ze nu negatief reageert op de bachdruppels.
Greetje vroeg of er een ander probleem was bij Evy die wij graag aangepakt wilde hebben. En dat is er zeker (in de eerdere blog over de bachdruppels kan je lezen wat er met Evy is gebeurd), Evy is heel dominant en soms erg agressief naar andere honden, vooral honden van haar eigen formaat zijn vaak de klos. Hierdoor durven wij haar niet goed los te laten lopen want ze heeft al eerder een andere hond uit het niets gebeten (gelukkig niet ernstig, maar was wel schrikken).

Bachdruppels

Nieuw recept bachdruppels

Dus ging Greetje aan de slag om nieuwe bachdruppels voor Evy te maken, zodra deze binnen waren gingen wij hier direct mee aan de slag.
We besloten het een paar weken de tijd te geven voor we met haar naar het bos gingen waar zij weer los mocht lopen.

De ultieme test

Twee weken terug was het zover en gingen wij toch wel enigszins gespannen naar het bos.
Het was fantastisch weer om te wandelen en dus was het druk in het bos. Het duurde dan ook niet lang voor wij de eerste hond tegenkwamen. Alles in ons vertelde ons dat wij Evy moesten terugroepen, maar we besloten het aan te kijken. En wat gebeurde er…Evy snuffelde aan de hond en liep door…wij keken elkaar aan en dachten nah toeval.

Tot wij de volgende hond tegen kwamen, een hondje van haar eigen formaat dat is vragen om problemen. Maar ook hier snuffelde ze en wilde ze zelfs spelen…nog steeds waren wij niet overtuigd, maar we liepen al wel iets meer ontspannend verder het bos in. Een jonge hond liep gezellig met ons mee en wilde graag spelen met Evy, maar deze hond was vrij groot en dat vond Evy ook. Waar zij eerder vol in de aanval ging liep ze nu weg van de hond, de hond bleef terugkomen en Evy blafte een keer om duidelijk te maken dat zij niet wilde spelen. Dit was voor de hond blijkbaar duidelijk want hij liep van ons weg en liet Evy verder met rust.

Bachdruppels

Groot verschil

Wij liepen inmiddels vol goede moed verder en kwamen meerdere honden tegen waar Evy wat mee speelde of die zij geen blik waardig gunde, maar ze was niet agressief of dominant.
Wat een verschil met een paar maanden geleden en wat hebben wij toch een fantastisch hondje.
Aan de riem merken wij niet veel verschil, maar ze is wel een stuk makkelijker te corrigeren dan een paar maanden geleden.

Ben je overtuigd van de goede eigenschappen van de Bachdruppels? Kijk dan eens op de website van Greetje. Voor elke situatie heeft zij wel een mix, niet alleen voor honden, ook voor katten, paarden, kinderen en volwassenen.
Heb je een kindje dat deze sinterklaastijd erg spannend vindt en hier wellicht ook wat slecht van slaapt of gewoon niet lekker in zijn of haar vel zit? Kijk dan eens naar deze of deze druppels. Heeft je kind zowel stress en slaapt het niet goed, neem dan vooral contact op met Greetje, zij maakt dan de ideale mix voor jouw zoon of dochter.

Voor (bijna) ieder probleem een oplossing

Ben jij inmiddels weer toe aan de zomer en word je wat neerslachtig van dit sombere regenachtige weer? Kijk dan eens naar deze druppels, ze zullen je helpen om beter de winter door te komen tot het moment dat de zon weer wat vaker zal gaan schijnen en het buiten weer warmer wordt.

Wij waren erg sceptisch over de druppels, maar na twee goede resultaten kan ik niets anders zeggen dan dat de druppels echt voor 100% werken en er probleen zelfs volledig opgelost worden. Evy heeft na het stoppen met de druppels voor het plassen nooit meer in huis geplast.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *