Kleren maken de man

Sinds mijn vrouw Hemd voor Hem heeft ontdekt wordt mijn kledingkast langzamerhand steeds voller. Mijn laatste aanwinst is een mooi poloshirt. Hoewel ik al langer graag poloshirts draag was mijn vrouw altijd een beetje terughoudend. Meer voor oude mannen vond ze…totdat ze de poloshirts van ‘Hemd voor Hem’ zag. Enthousiast stuurde ze me de link door met het verzoek een mooi poloshirt van Hemd voor Hem uit te zoeken. Nou vind ik dat uitzoeken altijd wel een dingetje, want ze hebben natuurlijk nooit maar een paar modellen waaruit je kunt kiezen, maar werkelijk tientallen mooie modellen van allerlei gerenommeerde merken.

Bron: Hemd voor Hem

Waar ik ook nog rekening mee moet houden is met mijn lichaamsbouw….Het jongensachtige is er wel af, zeg maar….Wat inhoudt dat ik me geen al te strakke polo’s meer kan veroorloven. En hoewel ik bijna dagelijks sport wil dat zwembandje (!) op de plek waar ik vroeger buikspieren had maar niet echt verdwijnen en moet ik dus een beetje opletten met wat ik draag. Gelukkig weet Hemd voor Hem dat ook, en heeft daarmee ruim rekening gehouden zodat er voor mij nog genoeg te kiezen overblijft.

Uiteindelijk heeft mijn vrouw een regular fit -dan zie je die pens niet zo- kobaltblauw (Je kunt die kleur goed hebben) poloshirt voor mij uitgezocht van het merk Richmond. En eerlijk is eerlijk, het shirt zit als gegoten! Het katoen is ademend waardoor het zelfs op een zeer warme dag nog heerlijk dragen is. De pasvorm is perfect en zelfs na meerdere keren wassen blijft het shirt zijn vorm behouden. Iets wat natuurlijk lang niet van ieder poloshirt gezegd kan worden. Ik heb de polo nu al een tijdje, en ook nu nog zit hij nog als gegoten en heeft na meerdere wasbeurten nog steeds zijn originele kleur.

Bij Hemd voor Hem heb je keuze uit een ruim assortiment merken, kleuren en stijlen zodat er voor iedere lichaamsbouw wel een passend shirt te vinden is. Hoewel ik nooit zo’n voorstander was van online kleding kopen, ik mag het graag even passen en kijken hoe het mij staat, maak ik voor ‘Hemd voor Hem’ graag een uitzondering. Er zijn daar zoveel mooie overhemden, vesten, poloshirts etc te vinden dat ik er zeker van kan zijn dat het past, lekker zit en mooi staat. En allemaal van hoogstaande kwaliteit! Daarbij wordt de bestelling binnen een paar dagen thuisbezorgd. Mocht je nou niet helemaal tevreden zijn? Geen punt, je stuurt je aankoop kosteloos terug en kiest een andere maat. Geen probleem bij ‘Hemd voor Hem’.

Ik kan iedereen aanraden eens een kijkje op de site van Hemd voor Hem te nemen en eens in het enorme assortiment te neuzen. Ik ben ervan overtuigd dat er ook iets passends voor jou te vinden is.

Geschreven door Peter Maurik
(Visited 15 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *