, Puur-Koken.nl

Kruidenla

Hier word ik blij van

Een opgeruimde la boordevol met allerlei kruiden, daar word ik nou echt blij van.
Vaak hoor ik mensen zeggen: dat recept ga ik niet maken hoor, je hebt er zoveel kruiden voor nodig die je nooit meer gebruikt…onzin!
A. Als een recept lekker is maak je het nog een keer en gebruik je de kruiden nog een keer.
B. Kruiden zijn echt heel erg lang houdbaar.

Zodra de la open gaat komt er echt een heerlijk kruidengeur uit. Dit zorgt er voor dat ik altijd gelijk zin krijg om te koken of te bakken. Wel moet de la altijd geordend zijn, kruiden op alfabet en losse potjes apart op volgorde. Als mijn kruidenla een rommeltje is word ik echt onrustig, noem me gek maar het mag overal rommeltje zijn in huis behalve in de kruidenla.

Hebben jullie ook zo’n fijne la voor je kruiden?

Alle kruiden kocht ik bij Van Beekum Specerijen.

, Puur-Koken.nl

Please follow and like us:

About the author

Marjolijn

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View all posts

7 Comments

  • Hier geen keukenlade maar keukenkastje met wandrek aan de binnenkant van de keukendeur, het liefst ook alles gesorteerd maar met meerdere koks in huis wil de volgorde nog wel eens zoek raken, ha ha ha.

  • Bij mij staan ze in een kastje, maar ik ben aan het afkicken van kruiden. Ik mag van mezelf enkel nog de kruiden kopen die op zijn. Het liep hier de spuigaten uit van alle potjes en zakjes en ik had helemaal geen overzicht meer in wat ik had. Daarbij kwam dan nog dat ik meer dan de helft niet (of praktisch niet) gebruikte.

    • Haha zo herkenbaar!! Ben je wel eens bij Loods 5 geweest? Zo niet, ga er niet heen! Op de kookafdeling is het een walhalla met kruiden en specerijen en ook nog eens super goedkoop. Dus ik ga daar alleen heen als kruiden op zijn en probeer mij dan te beperken tot alleen de kruiden die ik nodig heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *