Wereldgerechten zonder pakjes en/of zakjes

Zonder pakjes en zakjes

Vroeger was ik echt gek op de wereldgerechten van Knorr, maar sinds wij zonder pakjes en zakjes eten is het mij tegen gaan staan. Daardoor hebben wij al een lange tijd geen burrito’s, kip madras, kip siam etc. gegeten. Dus op mijn to do lijstje voor de komende weken staat dat ik alle wereldgerechten ga koken maar dan zonder pakjes en zakjes. Maar ik kan geen keus maken, daar heb ik jullie hulp bij nodig! Spam mij met jullie favorieten wereldgerechten en waarom dat jouw favoriete gerecht is. Daarna zal ik er een variant zonder pakjes en zakjes van maken en hoop ik dat jullie dat ook gaan maken. Daarna zou ik het super tof vinden als je mij laat weten welke variant je het lekkerst vindt, die met pakjes en zakjes of mijn variant zonder pakjes en zakjes.

Omdat de burrito’s toch wel ons favoriete gerecht was wil ik met deze gaan beginnen. Ik heb op verpakking gekeken wat voor ‘rotzooi’ er allemaal in zit en hoe ik dit kan oplossen. Dit blijkt dus echt super eenvoudig te zijn en dat inspireert mij des te meer om alle gerechten na te maken.

Wanneer dan?

Helaas heb ik dit weekend een druk werkweekend waardoor ik niet zoveel tijd in de keuken kan spenderen als ik normaal gesproken doe. Dus dit weekend zal er niks van komen jammer genoeg. Volgende week zaterdag hebben wij ook een drukke dag en ga ik zelf zuurkool maken, dus ik hoop dat ik volgende week zondag de burrito’s kan maken en het recept gelijk kan uitwerken.
Mijn man roept al dat hij ook heel graag de kip tandoori en de Chinese beef Sjanghai wil. De eerste drie recepten zijn dus al geregeld, nu hoor ik graag van jullie welk recept jullie willen terug zien.

Nieuwe gerechten

Ik zag op de website van Knorr dat er sinds de laatste keer dat wij een wereldgerecht aten heel veel nieuwe gerechten zijn bijgekomen. Ook zie ik dat de supermarkten onder hun eigen merk van dit soort gerechten verkopen. Ik met mijn grote mond om alle gerechten te gaan maken haha, maar de afspraak staat, ik ga alle gerechten maken! Zien jullie in een supermarkt een nieuw gerecht, laat het mij vooral weten dan voeg ik ook deze aan het to do lijstje toe. Omdat wij zelf dit gangpad altijd overslaan zie ik dus ook niet zo snel of er nieuwe gerechten zijn bijgekomen.

Ik ga maar eens beginnen met recepten uitschrijven.

(Visited 360 times, 6 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 comments