Vakantiegevoel tijdens het koffie drinken

Door Fotofabriek.nl werd ik benaderd met de vraag of ik openstond voor een leuke samenwerking. Uiteraard sta ik altijd open voor leuke samenwerkingen dus ik was heel benieuwd wat de samenwerking zou gaan inhouden. Op het antwoord hoefde ik niet lang te wachten en kreeg ik de vraag of ik een mok wilde laten bedrukken met daarop een leuke foto. Dat wilde ik wel.

De website van Fotofabriek.nl is erg gemakkelijk en het laten bedrukken van een mok of het afdrukken van foto’s is in een paar muisklikken gepiept.

Hoe bestel je dan zo’n leuke mok?

Hoe bestel je nou zo’n leuke mok?

  1. Ga naar www.fotofabriek.nl
  2. Klik op cadeau’s en scrol naar beneden
  3. Klik op mokken
  4. Vervolgens kan je kiezen welke mok je wilt
  5. Heb je je mok gekozen, klik dan op begin nu
  6. Vervolgens kan je kiezen of je een blanco mok wilt waar je een foto op laat drukken of dat je een bestaand ontwerp wilt
  7. Ik koos voor blanco, vervolgens kies je de foto die je op je mok wilt
  8. Kies je foto en upload deze, vervolgens sleep je deze naar het witte vlak
  9. De laatste stap is de mok daadwerkelijk bestellen en klaar is kees.

Goede kwaliteit

Ik was erg bang dat het er opgedrukt zou zitten, zoals ik al eerder een mok heb gehad, en dat de foto door de vaatwasser eraf zou gaan.
Maar dat is gelukkig niet zo, de foto lijkt één te zijn met de mok en kan dus ook zonder problemen in de vaatwasser (Lucky me).

Voor al je wanddecoratie en foto’s

Bij Fotofabriek.nl bestel je niet alleen leuke mokken, maar ook allerlei andere leuke cadeau’s zoals: chocolade met een leuke foto (leuk voor de juffen en meester aan het eind van het schooljaar), fotopuzzels (leuk als bedankje op een bruiloft), allerlei drankkisten met een leuke tekst + foto (leuk als bedankje voor getuigen op je bruiloft of een zakenrelatie, of om je getuigen op bruidsmeisje te vragen), klokken, glazen, geschenksets, snow globes en een kaart met een theezakje.

Ook kan je uiteraard je vakantie-familie-trouwfoto’s laten afdrukken, of kies je ervoor die ene mooie foto te laten uitvergroten? Ook kan je kiezen voor allerlei wanddecoratie, wil je je foto op hout, karton, tegeltjes of kies je liever voor canvas of iets anders? Voor iedereen is er wel iets te vinden wat hij of zij mooi vindt.
Of wat dacht je van een mooie verjaardagskalender met foto’s van de kinderen, je familie, je bruiloft, die ene waanzinnige reis of reizen.

Kies je voor een afdruk op welke manier dan ook bij Fotofabriek.nl dan weet je zeker dat goede kwaliteit fotoafdrukken in huis haalt.

Dit betreft een samenwerking tussen fotofabriek.nl en Puur Koken, het artikel betreft mijn eigen eerlijke mening.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *