Van pindakaas naar pindabaas

Wie is er niet gek op pindakaas? Van de DePindakaaswinkel.nl mocht ik drie smaken uitkiezen om te testen en mijn bevindingen met jullie te delen.

Ik koos voor de smaken: Naturel, Karamel zeezout en Knoflook gebakken ui. Toen de potjes binnen kwamen had ik ze het liefst meteen op een boterham gesmeerd om te proberen, helaas hadden we net geluncht en zat ik nog vol van mijn boterham met gebakken eitje. Maar ik kan niet wachten tot de lunch van morgen, dan ga ik zeker 2 boterhammetjes met pindakaas eten.
Uiteraard heb ik wel even geproefd toen ze binnen kwamen en ik viel bijna van mijn stoel af. Dit is zoveel lekkerder dan de pindakaas uit de supermarkt.

Toen ik de potjes pindakaas open maakte moest ik wel even wennen. Waar je normaal een dikke massa ziet is de pindakaas van de pindakaaswinkel veel dunner. Dit komt omdat ze echt alleen pinda’s gebruiken en niet meer dan dat. De olie komt dan bovendrijven en dit maakt de pindakaas dunner dan de pindakaas uit de supermarkt.
De pindakaas smaakt ook veel meer naar pinda’s dan de pindakaas uit de supermarkt en de karamel en zeezout en de knoflook en gebakken uit is ook duidelijk te proeven.

Ik hoor je denken pindakaas met knoflook en gebakken ui dat smeer je toch niet op een boterham. Nou, waarom niet? Het smaakt echt super lekker. Maar ik ga het ook zeker gebruiken voor een heerlijk pannetje pindasoep.

Kan je nou echt niet kiezen uit al die lekkere smaken pindakaas, dan kan je ook kiezen voor een Pindabaas pakket met 10 smaken.
De smaken die in dit pakket zitten zijn:

1x Chilipeper Citroengras
1x Dadel Kaneel
1x Naturel
1x Karamel Zeezout
1x Witte Chocolade
1x Kokos Zeezout
1x Knoflook Gebakken Ui
1x Koffie Zeezout
1x Sport
1x Belgische Karamel Chocolade

Zit er iets lekkers voor je bij?

Weet je niet zeker of je de pindakaas lekker vindt? Je kan ook een Proefpakket van tien mini’s bestellen.

Heb je jou favoriete smaakt gevonden? Dan kan je er ook voor kiezen om deze pindakaas in een XXL pot Pindabaas te bestellen. Zo zit je voorlopig niet zonder jouw favoriete smaak.

Ben jij ook zo gek op pindakaas? Stop dan met de pindakaas uit de supermarkt en kies voor pure en heerlijke pindakaas van de Pindakaaswinkel.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments