Je eigen urban jungle met Plant Rebelz

Groene vingers je hebt ze of je hebt ze niet. Ik heb ze niet, maar mijn man gelukkig wel. Planten in huis durfde ik nooit aan, ik gaf ze of te veel water of gewoon helemaal niet, daar kunnen planten op de één of andere manier toch slecht tegen. Gelukkig is er een handige app die, door de plant te scannen, weet om welke plant het gaat en je een seintje geeft wanneer het weer tijd is om de plant water te geven, ideaal! Dus toen Plant Rebelz contact met mij opnam was ik ook reuze enthousiast.

Wat is plant rebelz?

Bij Plant Rebelz kan je allerlei kamerplanten, unieke planten, terrariums, stekjes, of leuke accessoires zoals bloempotten, posters, droogbloemen en giftcards kopen. Kan je niet kiezen en hou je wel van een verrassing? Dan kan je ook kiezen voor de stekkie surprise box, hierin zitten 4 stekjes en Plant Rebelz zoekt de leukste voor je uit. Leuk voor jezelf maar ook zeer geschikt als leuk kado voor de oom, tante, broer, zus, vriend, vriendin, neef, buurvrouw etc. met groene vingers.

Ben je een echte planten gek en kan jouw huis niet vol genoeg staan met leuke planten? Dan kan je ook nog kiezen voor de stekkie box. Dit is een box in abonnement vorm, je krijgt voor een vast bedrag per maand, elke maand een box opgestuurd met daarin 4 stekjes. Zo maak je in korte tijd van jouw huis een urban jungle.

Alle plantjes bij Plant Rebelz komen kakelvers uit hun eigen kas.

Welke stekjes koos ik?

Ik mocht iets leuks uitzoeken. Maar waar begin je dan? Voor ons stond al snel vast dat we stekjes wilde, maar ook daar is de keuze reuze.
Lange tijd riep ik al dat ik graag een aloë vera plant wilde, en laten ze daar nou net toevallig een stekje van hebben. Die verdween dus als eerste in mijn mandje.

Als tweede verdween de Joyful Rebel kid in mijn mandje. Een lekker stoer plantje met een groen met rood blad. Deze plant is een luchtzuiveraar en dus heerlijk om in huis te hebben. Het is ook een makkelijke plant die weinig eisen stelt…ideaal dus voor deze ‘plant-nitwit’.

Als derde vond ik de Silly Weirdo Kid wel een leuk plantje en die verdween dus ook al snel in mijn mandje. Dit wordt een middelgrote plant, die goed op de vensterbank kan staan, maar ook erg leuk op een tafeltje staat. Zijn bladeren zijn donder met lichtgroen en dat maakt een vrolijk plantje die graag in het middelpunt staat. Ook deze is een makkie om te verzorgen, dus ook weer ideaal voor mij.

Als vierde zag ik de Lazy kid. Ook een leuke vrolijkerd met zijn donker met licht groene bladeren. Ook deze plant is een makkie om te verzorgen, dus we gaan deze jongen eens uitlaten groeien tot een stoere plant.

Als laatste koos ik voor Simple kid. Een plant die best groot gaat worden en dus een hele mooie blikvanger in je woonkamer is. Het blad heeft een donkergroene kleur maar binnenin is het lichtgroen, echt een plaatje om te zien.

Bestellen en bezorgen

Het bestellen ging echt super simpel. Plantjes aanklikken, adres ingeven, betalen en klaar. Het bezorgen ging ook super snel. Zelfs naar ons adres in Duitsland hadden wij al met 3 dagen de plantjes binnen. Woon je in Nederland dan heb je de plantjes de volgende dag al in huis. Bestel je voor €59,- of meer dan krijg je er een leuke gift bij. En bestel voor €69,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten (in NL).

Valt het plantje je toch een beetje tegen? Dan kan je het binnen 14 dagen terugsturen naar Plant Rebelz. Op de website staat wat je dan moet doen.

Nu jij

Ga jij ook van je huis een urban jungle maken? Of kan jouw huis wel wat meer groen gebruiken? Heb je nog een leeg hoekje waar je niks voor kan verzinnen? Bestel dan een leuke plant bij Plant Rebelz of koop een stekje en laat zelf je kamerplant uitgroeien tot een mooie blikvanger.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments