Haal je kaas rechtstreeks bij de boer

Uniek kaasabonnement bij de firma kaas

Inmiddels weet ik wat het verschil is tussen kaas uit de supermarkt en kaas rechtstreeks bij de boer vandaag. De kaas uit de supermarkt smaakt vaak vlak, een beetje naar plastic. De kaas van de boer daarentegen is vol van smaak, lekker romig en wordt op de boerderij zelf gemaakt, geen fabrieksspul dus.

Wij doen sinds een tijdje onze boodschappen bij verschillende boerenbedrijven, en ondanks dat het best veel tijd kost blijven we dit toch elke week doen. De producten zijn zoveel lekkerder en de boeren kunnen onze steun ook heel hard gebruiken.

Dit gun ik iedereen

Uit reacties begreep ik dat meer mensen graag hun kaas rechtstreeks bij de boer zouden willen kopen, maar dat zij of middenin de stad wonen of geen boerderij in hun omgeving hebben waar ze kaas verkopen. Defirmakaas.nl biedt de oplossing, je kan bij hen echte boerenkaas kopen die vervolgens gewoon via de brievenbuspost bij je thuis bezorgd wordt, ideaal toch?

Bij defirmakaas.nl kan je je eigen kaas kiezen, wil je jong belegen, belegen of oud? Het kan allemaal.  Heb je gekozen, dan kan je kiezen uit verschillende boeren, kies een boer uit jouw omgeving en steun hem of haar.

Vervolgens kies je voor een uniek kaasabonnement. Nu hoor ik je denken een abonnement? Voor kaas? Ja dat klopt, ik leg je er graag meer over uit.

Hoe werkt het bij de firma kaas?

 

Uniek kaasabonnement bij de firma kaas

  1. kies je kaas
  2. Kies de boer waar jij je kaas van wilt kopen
  3. Je kan ook kiezen voor een variable abonnement, hierbij krijg je elke keer kaas van een andere boer
  4. Vervolgens kies je of je elke week of elke 2 weken kaas wilt ontvangen
  5. Vervolgens vul je je gegevens in en betaal je via Ideal of creditcard
  6. Klaar is Kees

Ik hoor je denken, ja maar zo’n abonnement daar zal je dan maar moeilijk vanaf komen of ze blijven je bestoken met reclame of spam mail.

Niet bij defirmakaas.nl. Het opzeggen werkt heel eenvoudig, je stuurt een mail en je opzegging is geregeld.

Het verhaal achter defirmakaas.nl

Zij noemen zichzelf kaasfanaten. Ze houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer.

Iedere week halen zij de kaas op bij hun eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Zij kopen de kaas direct bij de boer. Verser dan vers, zo smaakt de kaas het best. En ze betalen er een eerlijke prijs voor.

Ze kennen de boeren persoonlijk en werken alleen met mensen die hun liefde voor boerenkaas met hun delen.

Boerenkaas komt niet uit een fabriek, die wordt gemaakt met de hand! De melk komt van de koeien van hun boeren. De melk gaat dagvers en rauw in het kaasbad. De smaak varieert licht gedurende het jaar. Want bij een natuurproduct hangt de smaak af van het seizoen of hoe de koe zich voelt. Dus, laat je verrassen door boerenkaas!

Elke twee weken een vers stuk kaas bij jou op de mat. Hun boeren worden blij van abonnees, dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten maken. Het geeft ze ook zekerheid van een stabiel inkomen. Dat is precies waarom de firma kaas ze helpt. De firma kaas heeft een abonnement dat je altijd kan pauzeren of stopzetten. Doe je mee?

Ben je overtuigd?

Heb ik je kunnen overtuigen om ook kaas rechtstreeks bij de boer te kopen en niet meer in de supermarkt? Dan heb ik nog iets leuks voor je, ik mag 20% korting weggeven als je nu een abonnement bij de Firma Kaas afsluit. En ook maak je dan kans op een jaar lang gratis kaas.

Gebruik de kortingscode: BLACKFRIDAY voor de 20% koring.

 

Dit betreft een samenwerking met defirmakaas.nl

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *