Nieuwe speelbox voor onze huistijgers

Onze drie boefjes werden door Kattenveertje.nl verwend met een nieuwe speelbox. Zoals jullie weten hebben wij een huis vol huisdieren, 2 honden, Golden Retriever Max van bijna 14 jaar en kruising Pomeriaan Evy van bijna 4 jaar. Ook hebben wij 3 katten, alle drie zijn zijn Ragdolls, Fenna van 4 jaar, Zoë van bijna 4 jaar en Guus 3 jaar. 

In de zomer zijn de katten graag buiten en hebben ze weinig tot geen vermaak nodig, wij wonen tegenover een weiland en daar is genoeg vermaak te vinden, muisjes, molletjes, vogeltjes enz. Regelmatig komen ze dan ook met een “cadeautje” thuis, wat wij wat minder leuk vinden, maar ze kijken dan zo trots en ja wordt dan maar eens boos.
In de herfst en de winter zijn ze het liefst binnen, ze komen dan maar heel weinig buiten, hooguit 1 a 2 keer per dag een uurtje en daarna willen ze graag weer naar binnen om een warm plekje op te zoeken.
In deze periode hebben ze dan ook wat meer vermaakt nodig. En dus waren wij erg blij met deze speelbox voor de huistijgers.

Speelbox

Happy Hunting speelbox

Kattenveertjes.nl heeft hier de oplossing voor, namelijk de funbox voor onze huistijgers. In deze box zitten heel veel speeltjes zoals muisjes, balletjes, veertjes, rietjes en Kattenveertjes Matatabi Stokjes. Vooral van dat laatste zijn ze hier helemaal gek.
Ik heb de box samen Guus unboxt (is dat een woord?) en hij vond alle speeltjes even leuk. Maar na alles eens goed bekeken en besnuffeld te hebben ging hij er uiteindelijk met een matatabiestokje vandoor. Fenna en Zoë waren op dat moment buiten, maar zij hebben later kennis gemaakt met de nieuwe speeltjes.
Zoë vindt alles leuk en wist niet waar ze mee moest spelen. Fenna is wat kieskeuriger en besnuffelde alles eerst uitgebreid, uiteindelijk vond zij de veertjes toch het allerleukste en die moesten dan ook mee naar buiten. Buiten heeft zij een tijdlang met de veertjes gespeeld, en daarna kwam ze de veertjes weer naar binnenbrengen om moe maar voldaan in haar mandje in slaap te vallen.

Speelbox

Ook honden vinden de speelbox leuk

De Funbox is niet alleen leuk voor katten, ook kleine honden kunnen de speeltjes erg waarderen. Evy wilde het liefst ook mee unboxen en wist niet hoe snel ze de speeltjes van Guus moest afpakken. Nu spelen zowel Evy als de poezen graag samen met de speeltjes.

Dus wanneer je kat wat meer uitdaging kan gebruiken dan de gewone muisjes en balletjes, verras hem/haar dan eens met een Funbox van Katteveertjes.nl en zie hoe gelukkig je huistijger daar van wordt.

Naast de Funbox heeft Kattenveertjes.nl nog veel meer leuke boxen voor katten.
Wat dacht je van een kittenpakket om jou kleintje een warm welkom forever home te geven. Kan je niet kiezen uit alle leuke speeltjes, bestel dan De Kattenveertjes Mystery Box en verras jezelf en je huistijger met super leuke speeltjes. Van te voren krijg je wat vragen opgestuurd die je in kan vullen, op basis van jou antwoorden zullen ze bij Kattenveertjes.nl de ultieme box voor jouw huistijger samenstellen.

Uiteraard hoef je niet een hele box te bestellen en kan je de speeltjes die jou kat het leukst vindt ook los bestellen. Of ben je misschien opzoek naar een nieuw slaapplekje voor je viervoeter? Ook daar kunnen ze je bij Kattenveertjes.nl aan helpen, zij hebben heel veel Comfy Cave kattenmandjes voor katten, er zit vast ook iets tussen wat jouw kat fijn vindt.

Ellen schreef een artikel over de leukste cadeautjes voor katten.  Hier zitten vast goede tips bij die jouw huistijger happy maken.

Happy Hunting!!

Speelbox

(Visited 24 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *