, Puur-Koken.nl
bron: pixabay

Een persoonlijk stukje

Even een persoonlijk bericht van mijn kant. Nee ik ga niks verdrietigs met jullie delen, alles gaat goed en ik ga ook niet stoppen met bloggen. 🙂
Zoals jullie misschien gemerkt hebben komen er steeds meer andere onderwerpen dan recepten en kookgerelateerde blogs online. Dit is bewust, ik heb gemerkt dat ik veel onderwerpen erg leuk vind en dat ik niet alleen recepten wil plaatsen, maar ook graag eens een blog over reizen, sporten, onze honden, muziek maken, fietstochtjes, wandelingen etc. Daarom zal ik ook wat meer van deze blogs gaan plaatsen.

De titel van de blog doet denken aan puur een foodblog en dat was in eerste instantie ook de bedoeling. Maar ik heb gemerkt dat ik schrijven erg leuk vind en dat ik naast koken en bakken nog veel meer hobbies heb die ik graag met jullie wil delen.
Tot september zit ik nog aan dit domein vast, daarna wil ik kijken of ik een wat algemenere domeinnaam kan kopen en dan hoop ik dat ik ook alles kan overzetten op de andere domeinnaam zonder dat ik dingen ga verliezen.
Of zeggen jullie gewoon deze domeinnaam houden?
Koken en bakken is toch mijn grootste passie dus de food gerelateerde blogs zullen de boventoon blijven voeren.

Ik wilde jullie hier toch graag van op de hoogte stellen en ik hoop dat jullie allemaal nog blijven komen. De recepten zullen niet verdwijnen, maar er zal ook af en toe een niet-food gerelateerde blog geplaatst worden.

, Puur-Koken.nl

Please follow and like us:

About the author

Marjolijn

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View all posts

2 Comments

  • Als je van plan bent de meeste blogs over eten te schrijven zou ik de naam houden. Ik merk zelf dat het bij mij wisselt, mede op dit moment door corona. En schrijven over vakanties kun je combineren met restaurants of een blog over lokale recepten. Je zou de categorie├źn aan kunnen passen, een overig/ persoonlijk en evt. Nog onderverdelen in subs. Nadeel van een nieuwe website is dat je ook weer opnieuw met lezers begint. Have fun.

    • Dankjewel voor je feedback!
      Dat laatste houdt mij dus ook tegen. Ik denk meer aan een ander logo waarin in duidelijk is dat het niet alleen over koken gaat, maar ook over reizen, dat er eens een blog over onze beestjes langs kan komen etc. Recepten delen vind ik nog steeds erg leuk om te doen, maar vooral doordeweeks eten wij gewoon aardappels, vlees en groente, dat is niet echt spannend om te delen. En om iedere dag een nieuw recept te uit proberen…. is erg leuk, maar ik heb daar niet altijd tijd voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *