Taart HEMA

Er is er één jarig hoera hoera…

…dat kun je wel dat is mijn man. Nou ja bijna dan, nog een maandje en dan mag hij 57 kaarsjes uitblazen.
Onze vriendengroep woont tegenwoordig door het hele land en zelf in het buitenland en dus is het altijd een gepuzzel om iedereen bij elkaar te krijgen. Dit jaar kon niemand ‘s avonds en dus hebben wij besloten om de verjaardag van mijn man op een zaterdag overdag te vieren en daarbij een lekker lunch te eten. En het gebak te halen bij HEMA.

Taart

Wie jarig is trakteert natuurlijk op taart, normaliter bak ik de taarten altijd zelf maar omdat wij nu overdag de verjaardag vieren, en ik de dag voor de verjaardag ook nog druk ben, hebben wij besloten om vlaai te bestellen bij de HEMA.

Al sinds mijn jeugd eten wij HEMA gebak tot er een moment kwam dat ik het leuker vond om zelf taarten te maken. Maar dit jaar dus even niet en ga ik weer naar de vertrouwde HEMA voor een overheerlijke vlaai.

HEMA gebak

Wisten jullie dat je bij HEMA terecht kan voor heel veel soorten taart voor elke gelegenheid? Zo zijn er fototaarten, waarbij je een foto van jouw kleintje, je collega, je vader, je moeder, je broer, je zus etc op een taart kan laten zetten. Mijn ervaring met HEMA is dat de eetbare fotoprints altijd loepzuiver en heel erg lekker zijn.

Maar voor ons dus vlaai dit jaar en omdat Limburg niet om de hoek ligt halen wij super lekkere vlaai bij de HEMA. De winkel zit hier om de hoek maar toch vind ik het altijd makkelijk om van te voren te bestellen, zo weet ik zeker dat de taart en/of vlaai die ik wil beschikbaar is en ik niet hals over kop een andere taart moet kiezen, die ik eigenlijk niet wil. Dus bestel ik altijd 2 a 3 dagen van te voren en haal ik het vervolgens op in de winkel bij ons om de hoek.

Bestellen jullie wel eens taart bij HEMA?

Taart HEMA

HEMA

Jullie kennen het vast allemaal wel, maar ik ben eigenlijk echt van de HEMA gaan houden toen ik op zoek was naar babyspulletjes toen ik zwanger was. Ik praat nu over heel wat jaartjes geleden en helaas is deze zwangerschap ook niet goed afgelopen, maar hier wil ik liever niet op in gaan dit vind ik te privé.

Maar op zoek naar babyspulletjes dus en zo kwam ik voor het eerst echt in aanraking met de spullen van de HEMA, want behalve de rookworst kwam ik hier verder eigenlijk nooit. En wat waren die rompertjes zacht en wist je dat deze rompertjes ook nog eens heel erg lang mee gaan? Naast rompertjes kocht ik ook andere kleertjes, voedingskussen, hydrofiele doeken, spuugdoekjes, nou ja eigenlijk kocht ik zo’n beetje de hele babyuitzet. Dat ik later alles ongebruikt weer kon verkopen kon ik “gelukkig” op dat moment nog niet voorzien. Maar wat mij opviel aan de spulletjes van de HEMA is dat ze sterk zijn en daardoor lang meegaan, de kleertjes, rompertjes etc. zijn heerlijk zacht wat natuurlijk erg prettig is voor het gevoelige babyhuidjes.

Dus ik hartje HEMA, tegenwoordig koop ik er ook mijn eigen kleding, maar ook een agenda, paaseitjes (vooral die met tompouce smaak…heerlijk!!), make-up etc. Het is niet voor niks dat de punten op mijn klantenpas zo ontzettend hoog zijn.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA. 

(Visited 214 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 comment