De juiste kruiden voor het lekkerste balletje

Zijn jullie ook zo gek op gehaktballen? Wij eten ze graag, of het nou in een ovenschotel is, bij de pasta of gewoon bij de aardappels en groente.
Lang ben ik aan het experimenteren geweest om de juiste kruiden toe te voegen om een lekker balletje te krijgen. En vandaag was het eureka momentje, eindelijk heb ik de perfecte kruidenmix gemaakt voor het perfecte balletje.

In het recept voor kruidenzout toegevoegd, ik gebruik het kruidenzout van Verstegen, deze is over het algemeen bij de meeste supermarkten wel te koop.

Kruidenmix voor het lekkerste balletje

Voorbereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Auteur: Marjolijn

Materials

  • 2 eetlepels paprikapoeder ik gebruik mild, maar gebruik gerust de pittige variant. Neem geen gerookt, dit veranderd de smaak.
  • 2 theelepels uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel komijn
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel kruidenzout

Instructies

  • Meng alle kruiden door elkaar en klaar.
  • Deze kruidenmix is goed voor 500 gram gehakt
  • Meng de kruiden met een eitje door het gehakt en bak de balletjes lekker bruin
Please follow and like us:

About the author

Marjolijn

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View all posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept